Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borussia Kick and Rush 2002 Mülheim
Standard Tactiek defensiv
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
17 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
42.9 gemiddelde waardering 39.4
solid Schieten poor
good Passen good
adequate Verdedigen weak


3e minuut.
Laner geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kazanecki met een snelle inworp. Bonneau is nu in balbezit. Bonneau draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Hocaoğlu rent richting de bal. Naujoks verovert de bal door een tackle van achteren. Naujoks probeert naar een medespeler te passen. Bonneau is nu in balbezit. Bonneau haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Karasiewicz kopt de bal weg. Laner met een sublieme pass. Klungelig pakt Werne de bal. Bonneau rent richting de bal. Bonneau haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kazanecki verovert de bal door een tackle van achteren. Kazanecki met een sublieme pass. Azara is nu in balbezit. Hüseynov rent richting de bal. Hüseynov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kick and Rush - 2002 Mülheim 1:0

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Azara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hüseynov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynov draait met de bal, schiet en ... Jabłko probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Kazanecki speelt de bal door. Azara bereikt de bal nog maar net als eerste. Azara probeert naar een medespeler te passen. Bonneau bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonneau draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Baletić maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Jabłko is nu in balbezit. Kallout tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kallout krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Kick and Rush 37%, 2002 Mülheim 63%.
Borussia Kick and Rush - 2002 Mülheim 1:0

57e minuut.
Azara geeft de bal voor. Daar is Laner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kallout rent richting de bal. Kallout haalt uit met een fantastische trap. Bezunartea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kick and Rush - 2002 Mülheim 2:0

60e minuut.
Svarāns raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Käufer komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Daar is Naujoks, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naujoks geeft de bal voor. Käufer rent richting de bal. Käufer draait met de bal, schiet en ... Voß maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kick and Rush - 2002 Mülheim 2:1

65e minuut.
Sand heeft problemen om de bal te vangen. Naujoks verovert de bal door een tackle van achteren. Naujoks speelt de bal door. Käufer bereikt de bal nog maar net als eerste. Käufer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Daar is Käufer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Käufer draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Łącki de bal. Käufer is nu in balbezit. Käufer schiet op doel. Voß verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Butt kopt de bal weg. Azara rent richting de bal. Azara met een sublieme pass. Hüseynov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Kazanecki passt de bal zonder na te denken. Bonneau rent richting de bal. Bonneau geeft een lange en hoge pass. Kallout rent richting de bal. Kallout schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Hocaoğlu met een sublieme pass. Hüseynov is nu in balbezit. Chlewiński rent richting de bal. Hüseynov verovert de bal door een tackle van achteren. Hüseynov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Kick and Rush 41%, 2002 Mülheim 59%.
Borussia Kick and Rush - 2002 Mülheim 2:1