Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zocco moves 1848 Numan_cia
3456 Tactiek 77
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
12 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 1
39.4 gemiddelde waardering 43.1
good Schieten solid
adequate Passen average
adequate Verdedigen average


9e minuut.
Butilă met een sublieme pass. Daar is Pachritsis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pachritsis probeert naar een medespeler te passen. Charytanowicz is nu in balbezit. Charytanowicz schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
zocco moves 1848 - Numan_cia 0:1

12e minuut.
Jireček passt de bal in één keer door. Bilen bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Rodríguez Cabo ... Strafschop! Directe rode kaart, Rodríguez Cabo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Rodríguez Cabo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Bilen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Jireček neemt zijn aanloop. Grocholski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Nedic onderschept slim de pass. Nedic geeft de bal voor. Ilhan kopt de bal weg. Bilen rent richting de bal. Bilen haalt uit met een fantastische trap. Grocholski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Jireček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jireček haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Dorado Bielsa rent richting de bal. Dorado Bielsa passt de bal in één keer door. Janzen is nu in balbezit. Janzen haalt uit met een fantastische trap. Salomon probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Janzen neemt de hoekschop. Daar is Hluštík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knioch rent richting de bal. Knioch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Vergote rent richting de bal. Vergote met een sublieme pass. Knioch is nu in balbezit. Knioch haalt uit met een fantastische trap. Jedamzik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zocco moves 1848 - Numan_cia 0:2

40e minuut.
Nedic bereikt de bal nog maar net als eerste. Knioch verovert de bal door een tackle van achteren. Knioch probeert naar een medespeler te passen. Janzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Janzen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Ilhan is nu in balbezit. Butilă verovert de bal door een tackle van achteren. Grocholski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilen verovert de bal door een tackle van achteren. Bilen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zocco moves 1848 57%, Numan_cia 43%.
zocco moves 1848 - Numan_cia 0:2

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grocholski trapt de bal weg. Pachritsis kopt de bal weg. Janzen rent richting de bal. Janzen schiet op doel. Jedamzik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Hluštík bereikt de bal nog maar net als eerste. Hluštík geeft de bal voor. Bilen controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Benteli maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Knioch maakt een snoekduik en kopt de bal. Jedamzik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zocco moves 1848 57%, Numan_cia 43%.
zocco moves 1848 - Numan_cia 0:2