Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Graffzoch von Dreyey Fambach
viersichperfekt Tactiek kein flügel
47% Balbezit 53%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
46.2 gemiddelde waardering 62.8
adequate Schieten solid
solid Passen outstanding
solid Verdedigen solid


19e minuut.
Panitzsch kopt de bal weg. Jendrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jendrek geeft de bal voor. Dall rent richting de bal. Dall schiet op doel. Ženauskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Eichel kopt de bal weg. Daar is Šiljeković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kringe rent richting de bal. Kringe haalt uit met een fantastische trap. Ženauskas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Jendrek met een snelle inworp. Soczewka is nu in balbezit. Ilzhöfer onderschept slim de pass. Ilzhöfer geeft de bal voor. Dall maakt een snoekduik en kopt de bal. Ženauskas bokst de bal weg.

38e minuut.
Norger rent richting de bal. Ilzhöfer verovert de bal door een tackle van achteren. Ilzhöfer speelt de bal door. Eichel is nu in balbezit. Eichel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Dall bereikt de bal nog maar net als eerste. Norger rent richting de bal. Dall tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dall krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Daar is Pilarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falcata is nu in balbezit. Daedelow rent richting de bal. Stadnik is nu in balbezit. Stadnik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Graffzoch von Dreyey 69%, Fambach 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Graffzoch von Dreyey - Fambach 0:0

50e minuut.
Meule geeft de bal voor. Stadnik controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Daedelow neemt vlug de vrije trap. Jendrek rent richting de bal. Jendrek geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Eichel bereikt de bal nog maar net als eerste. Eichel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Graffzoch von Dreyey - Fambach 0:1

55e minuut.
Inworp. Jendrek met een snelle inworp. Ilzhöfer is nu in balbezit. Ilzhöfer geeft een hoge lob. Dall krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Graffzoch von Dreyey - Fambach 0:2

61e minuut.
Norger verovert de bal door een tackle van achteren. Ilzhöfer begaat een overtreding. Norger is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Eichholz komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Ilzhöfer kopt de bal weg. Daedelow is nu in balbezit. Daedelow geeft de bal voor. Dall bereikt de bal nog maar net als eerste. Dall schiet op doel. Ženauskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Ilzhöfer probeert naar een medespeler te passen. Dall is nu in balbezit. Norger is nu in balbezit. Dall verovert de bal door een tackle van achteren. Dall haalt uit met een fantastische trap. Ženauskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Graffzoch von Dreyey 71%, Fambach 29%.
Graffzoch von Dreyey - Fambach 0:2