Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-03 19:22
  • Competitiewedstrijd: Lazy League 2
  • Stadion: RuhrArena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5830
2002 Mülheim Aotearoa
defensiv Tactiek Taniwha
40% Balbezit 60%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 44
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.4 gemiddelde waardering 57.6
poor Schieten incredible
adequate Passen solid
average Verdedigen solid


3e minuut.
Fassmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Fassmann geeft een hoge lob. Pannhausen rent richting de bal. Pannhausen schiet op doel. Bezunartea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
2002 Mülheim - Aotearoa 0:1

6e minuut.
Gentner is nu in balbezit. Gentner geeft de bal voor. van Stee bereikt de bal nog maar net als eerste. van Stee schiet op doel. Bezunartea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
2002 Mülheim - Aotearoa 0:2

8e minuut.
Feddersen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jakobs. Feddersen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fassmann met een snel genomen vrije trap. van Stee krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Ganztahl met een sublieme pass. Gentner probeert naar een medespeler te passen. Feddersen met een sublieme pass. Fassmann is nu in balbezit. Fassmann geeft de bal voor. Paal! Bezunartea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
van Stee bereikt de bal nog maar net als eerste. van Stee geeft de bal voor. Daar is Jabłko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fassmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Fassmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Bezunartea trapt de bal weg van het doel. Silbermücke kopt de bal weg. Collart speelt de bal door. Daar is Pannhausen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pannhausen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
2002 Mülheim - Aotearoa 0:3

18e minuut.
van Stee rent richting de bal. Laner legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! van Stee is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Fassmann neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
2002 Mülheim - Aotearoa 0:4

19e minuut.
Langfinger geeft een hoge lob. van Stee controleert de bal met de borst. van Stee geeft een lange en hoge pass. Pannhausen rent richting de bal. Pannhausen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Butt de bal. Jabłko rent richting de bal. Pannhausen onderschept slim de pass. Pannhausen schiet op doel. Bezunartea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Chlewiński geeft een hoge lob. Waldner kopt de bal weg. Jakobs probeert de bal met de borst te controleren. Pannhausen is nu in balbezit. Pannhausen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bezunartea met een harde bal richting middenveld. Feddersen kopt de bal weg. van Stee bereikt de bal nog maar net als eerste. van Stee draait met de bal, schiet en ... Bezunartea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
2002 Mülheim - Aotearoa 0:5

28e minuut.
Jakobs is nu in balbezit. Feddersen onderschept slim de pass. Feddersen geeft een hoge lob. Pannhausen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pannhausen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
2002 Mülheim - Aotearoa 0:6

28e minuut.
Käufer probeert naar een medespeler te passen. Łącki heeft problemen om de bal te vangen. Pannhausen verovert de bal door een tackle van achteren. Pannhausen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Bezunartea trapt de bal weg van het doel. Ohmenzetter rent richting de bal. Ohmenzetter passt de bal met de wreef. van Stee is nu in balbezit. van Stee schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Ohmenzetter haalt uit met een fantastische trap. Bezunartea probeert naar een medespeler te passen. Ohmenzetter kopt de bal weg. Pannhausen is nu in balbezit. Pannhausen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Silbermücke probeert de bal aan de voet te houden. Ohmenzetter met een sublieme pass. Fassmann geeft een hoge lob. Pannhausen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pannhausen draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Bezunartea trapt de bal weg. Feddersen kopt de bal weg. Chlewiński heeft problemen om de bal te vangen. van Stee bereikt de bal nog maar net als eerste. van Stee draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Collart passt de bal in één keer door. Gentner bereikt de bal nog maar net als eerste. Gentner geeft de bal voor. Daar is Chlewiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ohmenzetter rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ohmenzetter bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohmenzetter draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
2002 Mülheim - Aotearoa 0:7

41e minuut.
Langfinger met een sublieme pass. Jakobs rent richting de bal. Feddersen onderschept slim de pass. Feddersen geeft de bal voor. van Stee maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Doeltrap. Bezunartea met een harde bal richting middenveld. Na een snelle pass probeert Jakobs de bal onder controle te krijgen. Pannhausen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pannhausen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Silbermücke rent richting de bal. Silbermücke passt de bal in één keer door. Ganztahl geeft een hoge lob. Pannhausen is nu in balbezit. Pannhausen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 2002 Mülheim 82%, Aotearoa 18%.
2002 Mülheim - Aotearoa 0:7

46e minuut.
Waldner geeft een lange en hoge pass. van Stee kopt de bal weg. Jabłko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pannhausen onderschept slim de pass. Pannhausen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
2002 Mülheim - Aotearoa 0:8

48e minuut.
Collart verovert de bal door een tackle van achteren. Collart geeft een hoge lob. Pannhausen kopt de bal weg. van Stee bereikt de bal nog maar net als eerste. van Stee haalt uit met een fantastische trap. Bezunartea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
2002 Mülheim - Aotearoa 0:9

50e minuut.
Langfinger met een sublieme pass. Ohmenzetter is nu in balbezit. Ohmenzetter passt de bal in één keer door. van Stee heeft problemen om de bal te vangen. van Stee draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Pannhausen rent richting de bal. van Stee bereikt de bal nog maar net als eerste. Werne begaat een overtreding. Werne krijgt een gele kaart. van Stee is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Fassmann neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Feddersen zal de hoekschop nemen. Pannhausen springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chlewiński heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
2002 Mülheim - Aotearoa 0:10

53e minuut.
van Stee kopt de bal weg. Fassmann is nu in balbezit. Werne begaat een overtreding. Werne krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

56e minuut.
Feddersen speelt de bal door. Fassmann met een sublieme pass. van Stee bereikt de bal nog maar net als eerste. van Stee schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
2002 Mülheim - Aotearoa 0:11

58e minuut.
Feddersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Feddersen passt de bal met de wreef. Jabłko is nu in balbezit. Pannhausen onderschept slim de pass. Pannhausen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
2002 Mülheim - Aotearoa 0:12

64e minuut.
Daar is Käufer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feddersen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt van Stee de bal. Pannhausen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pannhausen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wollscheid komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Pannhausen rent richting de bal. Pannhausen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chlewiński de bal. Pannhausen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pannhausen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
2002 Mülheim - Aotearoa 0:13

67e minuut.
Feddersen geeft een hoge lob. Pannhausen speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Butt de bal onder controle te krijgen. Wollscheid is nu in balbezit. Wollscheid schiet op doel. Bezunartea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Wollscheid bereikt de bal nog maar net als eerste. Fassmann met een sublieme pass. Wollscheid rent richting de bal. Wollscheid schiet op doel. Bezunartea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
2002 Mülheim - Aotearoa 0:14

72e minuut.
Wollscheid is nu in balbezit. Fassmann probeert naar een medespeler te passen. Butt is nu in balbezit. Pannhausen onderschept slim de pass. Pannhausen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
2002 Mülheim - Aotearoa 0:15

76e minuut.
Gentner probeert naar een medespeler te passen. Collart geeft een lange en hoge pass. Daar is Jabłko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pannhausen is nu in balbezit. Pannhausen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
2002 Mülheim - Aotearoa 0:16

80e minuut.
Ohmenzetter bereikt de bal nog maar net als eerste. Butt is nu in balbezit. Butt passt de bal met de wreef. Pannhausen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pannhausen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Feddersen is nu in balbezit. Feddersen probeert naar een medespeler te passen. Ohmenzetter is nu in balbezit. Ohmenzetter geeft een lange en hoge pass. Pannhausen springt en kopt de bal. Bezunartea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wollscheid rent richting de bal. Wollscheid draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
2002 Mülheim - Aotearoa 0:17

85e minuut.
Ohmenzetter is nu in balbezit. Ohmenzetter speelt de bal door. Fassmann met een sublieme pass. Wollscheid rent richting de bal. Wollscheid haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 2002 Mülheim 78%, Aotearoa 22%.
2002 Mülheim - Aotearoa 0:17