Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borussia Kick and Rush Fargo Kicks
Standard Tactiek Urho2AVsehrhoch
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
3 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
41.8 gemiddelde waardering 44.2
good Schieten good
good Passen solid
good Verdedigen adequate


20e minuut.
Kallout passt de bal zonder na te denken. Hocaoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hocaoğlu passt de bal in één keer door. Kallout rent richting de bal. Kallout schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kick and Rush - Fargo Kicks 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Kick and Rush 32%, Fargo Kicks 68%.
Borussia Kick and Rush - Fargo Kicks 1:0

46e minuut.
Kraft komt het veld opgelopen. Stefaniak komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Özsu passt de bal met de wreef. Paumann heeft problemen om de bal te vangen. Paumann speelt de bal door. Kraft bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraft haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Borussia Kick and Rush - Fargo Kicks 1:1

49e minuut.
Karasiewicz met een snelle inworp. Kazanecki rent richting de bal. Kazanecki probeert naar een medespeler te passen. Hüseynov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Karasiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Radowiecki is nu in balbezit. Radowiecki passt de bal in één keer door. Kraft rent richting de bal. Kraft haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Burkhard kopt de bal weg. Ziegler is nu in balbezit. Kazanecki begaat een overtreding. Kazanecki krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Hocaoğlu passt de bal met de wreef. Azara bereikt de bal nog maar net als eerste. Azara probeert naar een medespeler te passen. Hocaoğlu rent richting de bal. Hocaoğlu geeft een lange en hoge pass. Brasas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Özsu met een sublieme pass. Ziegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazanecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kazanecki krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paumann met een snelle inworp. Kraft rent richting de bal. Kraft schiet op doel. Na een snelle pass probeert Baletić de bal onder controle te krijgen. Voß kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Kick and Rush 56%, Fargo Kicks 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Borussia Kick and Rush - Fargo Kicks 1:1