Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Numan_cia Graffzoch von Dreyey
77 Tactiek viersichperfekt
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
41.3 gemiddelde waardering 48.2
very good Schieten excellent
average Passen solid
average Verdedigen adequate


1e minuut.
Marullo passt de bal zonder na te denken. Pilarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Knioch verovert de bal door een tackle van achteren. Knioch haalt uit met een fantastische trap. Ženauskas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Šiljeković geeft een hoge lob. Klungelig pakt Stadnik de bal. Kareoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadnik draait met de bal, schiet en ... Grocholski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ženauskas met een harde bal richting middenveld. Marullo kopt de bal weg. Kareoja rent richting de bal. Kareoja haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Soczewka speelt de bal door. Remień is nu in balbezit. Remień passt de bal in één keer door. Kareoja is nu in balbezit. Kareoja schiet op doel. Grocholski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Meule geeft een lange en hoge pass. Stadnik rent richting de bal. Met opzet legt Pachritsis zijn tegenspeler op de grond. Pachritsis krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Stadnik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Litkowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Marullo kopt de bal weg. Daar is Remień, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kareoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kareoja haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - Graffzoch von Dreyey 0:1

35e minuut.
Šiljeković geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lesme met de inworp. Charytanowicz rent richting de bal. Charytanowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Charytanowicz is nu in balbezit. Charytanowicz passt de bal in één keer door. Šiljeković is nu in balbezit. Knioch verovert de bal door een tackle van achteren. Knioch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Ženauskas met een sublieme pass. Remień kopt de bal weg. Stadnik rent richting de bal. Stadnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - Graffzoch von Dreyey 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Numan_cia 58%, Graffzoch von Dreyey 42%.
Numan_cia - Graffzoch von Dreyey 0:2

50e minuut.
Stadnik kopt de bal weg. Remień is nu in balbezit. Remień passt de bal zonder na te denken. Kareoja is nu in balbezit. Kareoja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - Graffzoch von Dreyey 0:3

53e minuut.
Litkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Litkowski geeft een lange en hoge pass. Kareoja rent richting de bal. Kareoja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - Graffzoch von Dreyey 0:4

56e minuut.
Kareoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Butilă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kareoja is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Litkowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Stadnik kopt de bal weg. Kareoja heeft problemen om de bal te vangen. Stadnik is nu in balbezit. Stadnik draait met de bal, schiet en ... Grocholski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kareoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kareoja haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Stadnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - Graffzoch von Dreyey 0:5

62e minuut.
Lesme speelt de bal door. Klungelig pakt Charytanowicz de bal. Šiljeković rent richting de bal. Charytanowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Charytanowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Vergote speelt de bal door. Janzen controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Meule maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kareoja rent richting de bal. Kareoja haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kareoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kareoja draait met de bal, schiet en ... Grocholski bokst de bal weg. Stadnik rent richting de bal. Stadnik draait met de bal, schiet en ... Paal!

65e minuut.
Pilarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarczyk probeert naar een medespeler te passen. Soczewka speelt de bal door. Stadnik rent richting de bal. Stadnik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Soczewka met een sublieme pass. Stadnik is nu in balbezit. Stadnik geeft een hoge lob. Kareoja is nu in balbezit. Kareoja draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Knioch bereikt de bal nog maar net als eerste. Janzen is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Litkowski ... Strafschop! Litkowski krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Marullo kopt de bal weg. Daar is Kareoja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fornal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kareoja is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Marullo wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Soczewka is nu in balbezit. Soczewka met een sublieme pass. Remień bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadnik rent richting de bal. Stadnik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Charytanowicz rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Charytanowicz zal de hoekschop nemen. Knioch maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Numan_cia 48%, Graffzoch von Dreyey 52%.
Numan_cia - Graffzoch von Dreyey 0:5