Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fargo Kicks 2002 Mülheim
UrhoMinus2 Tactiek defensiv
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
18 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
38.1 gemiddelde waardering 39.4
average Schieten poor
solid Passen good
average Verdedigen weak


8e minuut.
Radowiecki met een snelle inworp. Özsu probeert naar een medespeler te passen. Radowiecki rent richting de bal. Radowiecki geeft een hoge lob. Haberstock krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bezunartea trapt de bal weg. Özsu kopt de bal weg. Klungelig pakt Kuśmierczyk de bal. Kuśmierczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fargo Kicks - 2002 Mülheim 1:0

12e minuut.
Werne rent richting de bal. Werne passt de bal zonder na te denken. Naujoks speelt de bal door. Käufer bereikt de bal nog maar net als eerste. Käufer haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Radowiecki met een snelle inworp. Özsu is nu in balbezit. Özsu geeft de bal voor. Haberstock bereikt de bal nog maar net als eerste. Haberstock schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Silbermücke probeert de bal aan de voet te houden. Jakobs geeft de bal voor. Daar is Siemensmeyer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Käufer is nu in balbezit. Käufer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Eilitz verovert de bal door een tackle van achteren. Eilitz probeert naar een medespeler te passen. Burkhard probeert naar een medespeler te passen. Radowiecki rent richting de bal. Radowiecki geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Bezunartea speelt de bal door. Palica kopt de bal weg. Jabłko heeft problemen om de bal te vangen. Haberstock is nu in balbezit. Haberstock haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fargo Kicks - 2002 Mülheim 2:0

38e minuut.
Özsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chlewiński de bal. Haberstock rent richting de bal. Haberstock schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fargo Kicks 49%, 2002 Mülheim 51%.
Fargo Kicks - 2002 Mülheim 2:0

48e minuut.
Buitenspel voor Käufer. Goede buitenspelval van de verdediging. Ziegler neemt vlug de vrije trap. Özsu met een sublieme pass. Haberstock is nu in balbezit. Haberstock draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Silbermücke bereikt de bal nog maar net als eerste. Silbermücke passt de bal met de wreef. Naujoks met een sublieme pass. Käufer rent richting de bal. Käufer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Eilitz probeert naar een medespeler te passen. Radowiecki heeft problemen om de bal te vangen. Radowiecki passt de bal met de wreef. Kuśmierczyk is nu in balbezit. Kuśmierczyk haalt uit met een fantastische trap. Paal! Laner heeft problemen om de bal te vangen. Haberstock bereikt de bal nog maar net als eerste. Haberstock draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fargo Kicks - 2002 Mülheim 3:0

59e minuut.
Kuśmierczyk passt de bal in één keer door. Özsu is nu in balbezit. Özsu passt de bal in één keer door. Paumann bereikt de bal nog maar net als eerste. Paumann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Chlewiński kopt de bal weg. Paumann probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chlewiński de bal. Haberstock rent richting de bal. Haberstock haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Butt bereikt de bal nog maar net als eerste. Haberstock verovert de bal door een tackle van achteren. Haberstock passt de bal in één keer door. Özsu rent richting de bal. Özsu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fargo Kicks - 2002 Mülheim 4:0

75e minuut.
Radowiecki is nu in balbezit. Radowiecki geeft de bal voor. Butt heeft problemen om de bal te vangen. Kuśmierczyk is nu in balbezit. Kuśmierczyk schiet op doel. Bezunartea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Naujoks rent richting de bal. Özsu onderschept slim de pass. Özsu probeert naar een medespeler te passen. Kuśmierczyk rent richting de bal. Kuśmierczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fargo Kicks 37%, 2002 Mülheim 63%.
Fargo Kicks - 2002 Mülheim 4:0