Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aotearoa Numan_cia
Taonga Tactiek 77
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 5
46.1 gemiddelde waardering 43.3
solid Schieten solid
solid Passen average
good Verdedigen adequate


10e minuut.
Inworp. Sammer met de inworp. Perchtold is nu in balbezit. Perchtold geeft een lange en hoge pass. Schnauzer maakt een snoekduik en kopt de bal. Grocholski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Umbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Umbach geeft de bal voor. Butilă controleert de bal met de borst. Schnauzer rent richting de bal. Schnauzer schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Pescaru kopt de bal weg. Perchtold is nu in balbezit. Perchtold probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Umbach de bal. Umbach schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Dorado Bielsa rent richting de bal. Rütten verovert de bal door een tackle van achteren. Rütten geeft een hoge lob. Schnauzer rent richting de bal. Schnauzer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Dorado Bielsa onderschept slim de pass. Dorado Bielsa geeft een hoge lob. Knioch is nu in balbezit. Knioch schiet op doel. Gasch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aotearoa - Numan_cia 0:1

40e minuut.
Perchtold bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorado Bielsa onderschept slim de pass. Dorado Bielsa geeft een lange en hoge pass. Knioch rent richting de bal. Knioch draait met de bal, schiet en ... Gasch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Aotearoa - Numan_cia 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aotearoa 54%, Numan_cia 46%.
Aotearoa - Numan_cia 0:2

46e minuut.
Castro komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Steffenhagen onderschept slim de pass. Steffenhagen met een sublieme pass. Perchtold geeft een lange en hoge pass. Schnauzer rent richting de bal. Schnauzer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Häßler rent richting de bal. Häßler geeft een lange en hoge pass. Fylling heeft problemen om de bal te vangen. Schnauzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schnauzer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Kachler geeft de bal voor. Inworp. Janzen met de inworp. Vergote rent richting de bal. Vergote geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aotearoa 44%, Numan_cia 56%.
Aotearoa - Numan_cia 0:2