Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fargo Kicks Fambach
Urho2AVsehrhoch Tactiek kein flügel
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
41.5 gemiddelde waardering 62.1
good Schieten good
solid Passen formidable
adequate Verdedigen solid


4e minuut.
Eichel probeert naar een medespeler te passen. Eilitz onderschept slim de pass. Dall bereikt de bal nog maar net als eerste. Dall draait met de bal, schiet en ... Brasas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fargo Kicks - Fambach 0:1

6e minuut.
Ilzhöfer rent richting de bal. Ilzhöfer passt de bal in één keer door. Eichel bereikt de bal nog maar net als eerste. Eichel haalt uit met een fantastische trap. Brasas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Eichel bereikt de bal nog maar net als eerste. Dall is nu in balbezit. Eichel bereikt de bal nog maar net als eerste. Eichel schiet op doel. Brasas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Siemensmeyer passt de bal in één keer door. Jendrek is nu in balbezit. Özsu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jendrek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Panitzsch neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Jendrek is nu in balbezit. Jendrek geeft een hoge lob. Eichel bereikt de bal nog maar net als eerste. Eichel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Kornilios onderschept slim de pass. Kornilios geeft een lange en hoge pass. Ziegler kopt de bal weg. Paumann geeft een lange en hoge pass. Kraft krijgt zijn hoofd ertegen. Krasselt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Paumann heeft problemen om de bal te vangen. Özsu speelt de bal door. Kraft bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraft schiet op doel. Krasselt probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Eichel bereikt de bal nog maar net als eerste. Palica legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Eichel raakt geblesseerd tijdens het duel. Panitzsch legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Fargo Kicks - Fambach 0:2

40e minuut.
Eichel speelt de bal door. Jendrek is nu in balbezit. Jendrek geeft een lange en hoge pass. Dall rent richting de bal. Dall draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Siemensmeyer geeft de bal voor. Inworp. Jendrek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ilzhöfer geeft een hoge lob. Dall springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Panitzsch verovert de bal door een tackle van achteren. Panitzsch geeft een hoge lob. Daar is Palica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eichel bereikt de bal nog maar net als eerste. Eichel haalt uit met een fantastische trap. Brasas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fargo Kicks 69%, Fambach 31%.
Fargo Kicks - Fambach 0:2

48e minuut.
Eichel is nu in balbezit. Ilzhöfer probeert naar een medespeler te passen. Dall bereikt de bal nog maar net als eerste. Dall schiet op doel. Brasas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Paumann is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kornilios. Paumann raakt geblesseerd tijdens het duel. Eichholz komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Klungelig pakt Ilzhöfer de bal. Ilzhöfer passt de bal met de wreef. Jendrek met een sublieme pass. Kringe is nu in balbezit. Kringe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Palica rent richting de bal. Ilzhöfer met een sublieme pass. Dall is nu in balbezit. Eichel rent richting de bal. Eichel draait met de bal, schiet en ... Brasas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fargo Kicks - Fambach 0:3

70e minuut.
Kuśmierczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Panitzsch onderschept slim de pass. Panitzsch geeft de bal voor. Eichel rent richting de bal. Eichel draait met de bal, schiet en ... Brasas bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Eichel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kringe krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Ilzhöfer is nu in balbezit. Ilzhöfer passt de bal in één keer door. Kringe is nu in balbezit. Kringe draait met de bal, schiet en ... Brasas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fargo Kicks - Fambach 0:4

74e minuut.
Jendrek is nu in balbezit. Jendrek passt de bal in één keer door. Ilzhöfer met een sublieme pass. Eichel bereikt de bal nog maar net als eerste. Eichel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Brasas met een sublieme pass. Kraft bereikt de bal nog maar net als eerste. Raab tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Raab krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Raab bereikt de bal nog maar net als eerste. Raab geeft de bal voor. Eichel geeft een lange en hoge pass. Kringe is nu in balbezit. Kringe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fargo Kicks - Fambach 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fargo Kicks 70%, Fambach 30%.
Fargo Kicks - Fambach 0:5