Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-17 19:22
  • Competitiewedstrijd: Lazy League 2
  • Stadion: RuhrArena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4424
2002 Mülheim zocco moves 1848
defensiv Tactiek 3456
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
41.6 gemiddelde waardering 39.7
poor Schieten average
solid Passen adequate
average Verdedigen adequate


8e minuut.
Werne geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Käufer stond buitenspel. Nedic neemt vlug de vrije trap. Statu is nu in balbezit. Statu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Ehrenwant geeft een lange en hoge pass. Daar is Jabłko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilhan rent richting de bal. Ilhan draait met de bal, schiet en ... Bezunartea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
2002 Mülheim - zocco moves 1848 0:1

21e minuut.
Ehrenwant is nu in balbezit. Ehrenwant met een sublieme pass. Werne rent richting de bal. Statu verovert de bal door een tackle van achteren. Statu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
2002 Mülheim - zocco moves 1848 0:2

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Silbermücke met een snelle inworp. Jakobs heeft problemen om de bal te vangen. Jakobs geeft een hoge lob. Käufer maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
2002 Mülheim - zocco moves 1848 1:2

26e minuut.
Daar is Salomon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salomon speelt de bal door. Bilen speelt de bal door. Marconato is nu in balbezit. Marconato haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Silbermücke verovert de bal door een tackle van achteren. Silbermücke geeft de bal voor. Nedic heeft problemen om de bal te vangen. Käufer bereikt de bal nog maar net als eerste. Käufer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Käufer probeert naar een medespeler te passen. Ehrenwant heeft problemen om de bal te vangen. Silbermücke is nu in balbezit. Łącki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łącki draait met de bal, schiet en ... Jedamzik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Käufer rent richting de bal. Käufer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
2002 Mülheim - zocco moves 1848 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 2002 Mülheim 54%, zocco moves 1848 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
2002 Mülheim - zocco moves 1848 2:2

66e minuut.
Inworp. Naujoks met een snelle inworp. Jakobs is nu in balbezit. Jakobs passt de bal in één keer door. Silbermücke geeft een lange en hoge pass. Jedamzik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Jakobs passt de bal in één keer door. Bilen geeft de bal voor. Daar is Chlewiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilhan is nu in balbezit. Ilhan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Bilen geeft de bal voor. Klungelig pakt Statu de bal. Laner legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Laner krijgt een gele kaart. Statu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marconato kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Statu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Werne ... Strafschop! Statu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Werne geeft een lange en hoge pass. Statu neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 2002 Mülheim 54%, zocco moves 1848 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
2002 Mülheim - zocco moves 1848 2:2