Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borussia Kick and Rush Graffzoch von Dreyey
Standard Tactiek viersichperfekt
58% Balbezit 42%
25% Spel op eigen helft 75%
17 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
54.1 gemiddelde waardering 42.4
excellent Schieten adequate
solid Passen solid
solid Verdedigen good


1e minuut.
Kazanecki speelt de bal door. Herczeg rent richting de bal. Herczeg passt de bal met de wreef. Bils rent richting de bal. Bils draait met de bal, schiet en ... Ženauskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kick and Rush - Graffzoch von Dreyey 1:0

4e minuut.
Chalupa met een snelle inworp. Wrocki rent richting de bal. Wrocki passt de bal met de wreef. Leccardi is nu in balbezit. Leccardi haalt uit met een fantastische trap. Ženauskas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Šiljeković geeft de bal voor. Inworp. Herczeg met de inworp. Indias rent richting de bal. Indias draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kick and Rush - Graffzoch von Dreyey 2:0

11e minuut.
Herczeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Herczeg passt de bal in één keer door. Bils rent richting de bal. Bils haalt uit met een fantastische trap. Ženauskas probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Herczeg rent richting de bal. Herczeg geeft de bal voor. Šiljeković controleert de bal met de borst. Bils bereikt de bal nog maar net als eerste. Bils schiet op doel. Ženauskas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Górkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bils is nu in balbezit. Bils schiet op doel. Ženauskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Litkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrocki verovert de bal door een tackle van achteren. Wrocki met een sublieme pass. Indias rent richting de bal. Indias draait met de bal, schiet en ... Ženauskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Roleder kan de bal niet met de borst controleren. Pilarczyk rent richting de bal. Pilarczyk passt de bal met de wreef. Stadnik is nu in balbezit. Stadnik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Kick and Rush 26%, Graffzoch von Dreyey 74%.
Borussia Kick and Rush - Graffzoch von Dreyey 2:0

60e minuut.
Wrocki met de inworp. Norger bereikt de bal nog maar net als eerste. Leccardi onderschept slim de pass. Leccardi geeft de bal voor. Šiljeković probeert de bal aan de voet te houden. Ženauskas bokst de bal weg.

64e minuut.
Norger probeert de bal met de borst te controleren. Wrocki onderschept slim de pass. Wrocki met een sublieme pass. Leccardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Leccardi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Meule speelt de bal door. Herczeg is nu in balbezit. Herczeg passt de bal zonder na te denken. Indias bereikt de bal nog maar net als eerste. Indias geeft een lange en hoge pass. Ženauskas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bils is nu in balbezit. Bils draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kick and Rush - Graffzoch von Dreyey 3:0

74e minuut.
Litkowski met een snelle inworp. Soczewka is nu in balbezit. Soczewka passt de bal met de wreef. Stadnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadnik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Csabai trapt de bal weg van het doel. Herczeg kopt de bal weg. Górkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Indias onderschept slim de pass. Indias haalt uit met een fantastische trap. Ženauskas bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Kick and Rush 24%, Graffzoch von Dreyey 76%.
Borussia Kick and Rush - Graffzoch von Dreyey 3:0