Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fambach Aotearoa
kein flügel Tactiek Taonga
54% Balbezit 46%
32% Spel op eigen helft 68%
28 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 4
57.1 gemiddelde waardering 45.3
solide Schieten goed
formidabel Passen solide
zeer goed Verdedigen goed


3e minuut.
Rütten bereikt de bal nog maar net als eerste. Eichel onderschept slim de pass. Eichel geeft een hoge lob. Kringe rent richting de bal. Kringe haalt uit met een fantastische trap. Gasch bokst de bal weg.

4e minuut.
Jendrek speelt de bal door. Ilzhöfer speelt de bal door. Dall rent richting de bal. Dall schiet op doel. Gasch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fambach - Aotearoa 1:0

9e minuut.
Klungelig pakt Kringe de bal. Jendrek is nu in balbezit. Jendrek geeft een lange en hoge pass. Dall rent richting de bal. Dall haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Jendrek met een snelle inworp. Ilzhöfer speelt de bal door. Dall is nu in balbezit. Dall haalt uit met een fantastische trap. Gasch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fambach - Aotearoa 2:0

16e minuut.
Häßler probeert naar een medespeler te passen. Eichel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rütten bereikt de bal nog maar net als eerste. Eichel onderschept slim de pass. Eichel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Rütten kopt de bal weg. Daedelow geeft de bal voor. Kachler bereikt de bal nog maar net als eerste. Dall verovert de bal door een tackle van achteren. Dall haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Sammer is nu in balbezit. Eichel verovert de bal door een tackle van achteren. Eichel met een sublieme pass. Dall bereikt de bal nog maar net als eerste. Dall haalt uit met een fantastische trap. Gasch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Kornilios rent richting de bal. Kornilios geeft een hoge lob. Kachler heeft problemen om de bal te vangen. Dall rent richting de bal. Dall haalt uit met een fantastische trap. Gasch bokst de bal weg.

34e minuut.
Ilzhöfer verovert de bal door een tackle van achteren. Ilzhöfer met een sublieme pass. Jendrek probeert naar een medespeler te passen. Kringe is nu in balbezit. Kringe draait met de bal, schiet en ... Gasch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Jendrek probeert naar een medespeler te passen. Ilzhöfer rent richting de bal. Ilzhöfer geeft de bal voor. Kringe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kringe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Ilzhöfer passt de bal met de wreef. Jendrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jendrek passt de bal in één keer door. Dall bereikt de bal nog maar net als eerste. Dall schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fambach - Aotearoa 3:0

44e minuut.
Kornilios probeert naar een medespeler te passen. Jendrek is nu in balbezit. Pfahl schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Pfahl moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pfahl schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Jendrek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Panitzsch met een snel genomen vrije trap. Dall springt en kopt de bal. Gasch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ilzhöfer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Eichel onderschept slim de pass. Eichel draait met de bal, schiet en ... Gasch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fambach 31%, Aotearoa 69%.
Fambach - Aotearoa 3:0

46e minuut.
Castro komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Kornilios geeft de bal voor. Dall rent richting de bal. Eichel rent richting de bal. Ilzhöfer rent richting de bal. Ilzhöfer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Jendrek is nu in balbezit. Jendrek geeft een hoge lob. Eichel heeft problemen om de bal te vangen. Kringe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kringe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Buitenspel voor Schnauzer. Goede buitenspelval van de verdediging. Eichholz komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Ilzhöfer rent richting de bal. Ilzhöfer passt de bal zonder na te denken. Eichel rent richting de bal. Eichel haalt uit met een fantastische trap. Gasch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Ilzhöfer met een sublieme pass. Daar is Jendrek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jendrek geeft een hoge lob. Eichel is nu in balbezit. Eichel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Ilzhöfer geeft de bal voor. Dall kopt de bal weg. Eichel bereikt de bal nog maar net als eerste. Eichel draait met de bal, schiet en ... Gasch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Jendrek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perchtold rent richting de bal. Ilzhöfer verovert de bal door een tackle van achteren. Ilzhöfer probeert naar een medespeler te passen. Jendrek geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Kringe rent richting de bal. Jendrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jendrek speelt de bal door. Daar is Eichel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eichel haalt uit met een fantastische trap. Gasch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Kachler is nu in balbezit. Eichel verovert de bal door een tackle van achteren. Dall is nu in balbezit. Dall haalt uit met een fantastische trap. Gasch werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fambach 33%, Aotearoa 67%.
Fambach - Aotearoa 3:0