Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Numan_cia Fargo Kicks
77 Tactiek UrhoMinus2
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
43.8 gemiddelde waardering 38.1
good Schieten average
adequate Passen solid
adequate Verdedigen adequate


3e minuut.
Özsu geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Haberstock stond buitenspel. Pescaru neemt vlug de vrije trap. Janzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Janzen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Klungelig pakt Vergote de bal. Radowiecki is nu in balbezit. Vergote onderschept slim de pass. Vergote geeft de bal voor. Janzen rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Janzen neemt de hoekschop. Fylling kopt de bal weg. Klungelig pakt Siemensmeyer de bal. Charytanowicz rent richting de bal. Charytanowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Özsu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsu speelt de bal door. Haberstock rent richting de bal. Haberstock haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Knioch is nu in balbezit. Dorado Bielsa is nu in balbezit. Özsu geeft de bal voor. Haberstock is nu in balbezit. Haberstock draait met de bal, schiet en ... Grocholski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Ziegler bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziegler geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lesme met de inworp. Fylling geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Paumann geeft de bal voor. Radowiecki kopt de bal weg. Pescaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Haberstock onderschept slim de pass. Haberstock schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Numan_cia 53%, Fargo Kicks 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Numan_cia - Fargo Kicks 0:0

48e minuut.
Paumann rent richting de bal. Paumann speelt de bal door. Kuśmierczyk rent richting de bal. Kuśmierczyk draait met de bal, schiet en ... Grocholski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - Fargo Kicks 0:1

69e minuut.
Kuśmierczyk met een snelle inworp. Daar is Paumann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Paumann onderschept slim de pass. Paumann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Fylling geeft een lange en hoge pass. Burkhard kopt de bal weg. Radowiecki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Haberstock, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haberstock schiet op doel. Grocholski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Özsu met een sublieme pass. Burkhard is nu in balbezit. Burkhard met een sublieme pass. Janzen is nu in balbezit. Janzen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Özsu met een sublieme pass. Daar is Radowiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radowiecki passt de bal in één keer door. Haberstock is nu in balbezit. Haberstock schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Knioch rent richting de bal. Dorado Bielsa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Özsu. Dorado Bielsa moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Dorado Bielsa kan niet meer verder spelen. Szulc komt het veld opgelopen. Fylling komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Numan_cia 49%, Fargo Kicks 51%.
Numan_cia - Fargo Kicks 0:1