Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Graffzoch von Dreyey 2002 Mülheim
viersichperfekt Tactiek defensiv
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 40.3
poor Schieten unsatisfactory
solid Passen solid
adequate Verdedigen average


14e minuut.
Silbermücke is nu in balbezit. Litkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Litkowski passt de bal in één keer door. Marullo rent richting de bal. Marullo geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Marullo kopt de bal weg. Pilarczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jabłko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarczyk onderschept slim de pass. Pilarczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Naujoks speelt de bal door. Käufer rent richting de bal. Tuhkanen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tuhkanen krijgt een gele kaart. Käufer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Käufer neemt de penalty, wat een uithaal! Ženauskas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Graffzoch von Dreyey - 2002 Mülheim 0:1

44e minuut.
Norger met een sublieme pass. Soczewka bereikt de bal nog maar net als eerste. Soczewka geeft een hoge lob. Pilarczyk is nu in balbezit. Pilarczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Graffzoch von Dreyey 40%, 2002 Mülheim 60%.
Graffzoch von Dreyey - 2002 Mülheim 0:1

50e minuut.
Remień met een sublieme pass. Marullo bereikt de bal nog maar net als eerste. Butt legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marullo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Soczewka neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Soczewka is nu in balbezit. Soczewka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Graffzoch von Dreyey - 2002 Mülheim 1:1

52e minuut.
Šiljeković passt de bal in één keer door. Tuhkanen rent richting de bal. Käufer onderschept slim de pass. Käufer draait met de bal, schiet en ... Ženauskas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Graffzoch von Dreyey - 2002 Mülheim 1:2

59e minuut.
Pilarczyk geeft een lange en hoge pass. Soczewka is nu in balbezit. Soczewka passt de bal met de wreef. Remień bereikt de bal nog maar net als eerste. Remień schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Naujoks bereikt de bal nog maar net als eerste. Naujoks probeert naar een medespeler te passen. Norger rent richting de bal. Norger heeft problemen om de bal te vangen. Norger geeft een lange en hoge pass. Bezunartea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marullo bereikt de bal nog maar net als eerste. Marullo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Graffzoch von Dreyey - 2002 Mülheim 2:2

77e minuut.
Silbermücke is nu in balbezit. Silbermücke passt de bal zonder na te denken. Daar is Łącki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łącki draait met de bal, schiet en ... Ženauskas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Graffzoch von Dreyey - 2002 Mülheim 2:3

80e minuut.
Marullo rent richting de bal. Marullo geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Górkiewicz de bal onder controle te krijgen. Soczewka is nu in balbezit. Soczewka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Graffzoch von Dreyey 36%, 2002 Mülheim 64%.
Graffzoch von Dreyey - 2002 Mülheim 2:3