Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-31 19:22
  • Competitiewedstrijd: Lazy League 2
  • Stadion: RuhrArena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5262
2002 Mülheim Numan_cia
defensiv Tactiek 77
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
40 gemiddelde waardering 45.7
hopeless Schieten very good
good Passen good
weak Verdedigen adequate


1e minuut.
Lesme geeft de bal voor. López Sendino is nu in balbezit. López Sendino passt de bal in één keer door. Knioch rent richting de bal. Knioch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
2002 Mülheim - Numan_cia 0:1

2e minuut.
Svarāns is nu in balbezit. Knioch rent richting de bal. Knioch passt de bal in één keer door. Charytanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Charytanowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
2002 Mülheim - Numan_cia 0:2

6e minuut.
Butilă passt de bal met de wreef. López Sendino probeert naar een medespeler te passen. Vergote rent richting de bal. Vergote geeft de bal voor. Knioch maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Pescaru kopt de bal weg. Vergote geeft een lange en hoge pass. Daar is Chlewiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Janzen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bezunartea bokst de bal weg.

15e minuut.
Fylling bereikt de bal nog maar net als eerste. Fylling speelt de bal door. López Sendino geeft een hoge lob. Knioch bereikt de bal nog maar net als eerste. Knioch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
2002 Mülheim - Numan_cia 0:3

17e minuut.
Jabłko kopt de bal weg. Klungelig pakt Vergote de bal. Vergote passt de bal in één keer door. Fylling is nu in balbezit. Fylling geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Chlewiński kopt de bal weg. Vergote is nu in balbezit. Butt rent richting de bal. Vergote verovert de bal door een tackle van achteren. Vergote geeft de bal voor. Bezunartea bokst de bal weg.

25e minuut.
Daar is Vergote, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López Sendino bereikt de bal nog maar net als eerste. López Sendino probeert naar een medespeler te passen. Charytanowicz rent richting de bal. Charytanowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
2002 Mülheim - Numan_cia 0:4

28e minuut.
López Sendino bereikt de bal nog maar net als eerste. López Sendino passt de bal met de wreef. Knioch is nu in balbezit. Knioch draait met de bal, schiet en ... Bezunartea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
2002 Mülheim - Numan_cia 0:5

38e minuut.
Naujoks geeft de bal voor. Butilă rent richting de bal. Butilă geeft een hoge lob. Knioch bereikt de bal nog maar net als eerste. Knioch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 2002 Mülheim 69%, Numan_cia 31%.
2002 Mülheim - Numan_cia 0:5

48e minuut.
Pescaru controleert de bal met de borst. Pescaru geeft een hoge lob. Lesme kopt de bal weg. Janzen is nu in balbezit. Janzen haalt uit met een fantastische trap. Bezunartea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Laner geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lesme met een snelle inworp. López Sendino is nu in balbezit. López Sendino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Łącki heeft problemen om de bal te vangen. Silbermücke is nu in balbezit. Silbermücke met een sublieme pass. Łącki is nu in balbezit. Łącki schiet op doel. Paal!

81e minuut.
Vergote is nu in balbezit. Vergote geeft de bal voor. Daar is Jakobs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janzen is nu in balbezit. Janzen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
2002 Mülheim - Numan_cia 0:6

82e minuut.
López Sendino geeft een lange en hoge pass. Knioch kopt de bal weg. Charytanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Charytanowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
2002 Mülheim - Numan_cia 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 2002 Mülheim 61%, Numan_cia 39%.
2002 Mülheim - Numan_cia 0:7