Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Borussia Kick and Rush Fambach
Standard Tactiek kein flügel
48% Balbezit 52%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 23
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 9
42.5 gemiddelde waardering 62.7
good Schieten good
good Passen outstanding
good Verdedigen excellent


6e minuut.
Ilzhöfer is nu in balbezit. Ilzhöfer kan de bal niet met de borst controleren. Ilzhöfer speelt de bal door. Kringe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kringe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Stehle geeft een hoge lob. Ilzhöfer is nu in balbezit. Ilzhöfer passt de bal met de wreef. Eichel is nu in balbezit. Eichel schiet op doel. Voß probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Inworp. Jendrek met een snelle inworp. Ilzhöfer speelt de bal door. Kringe rent richting de bal. Kringe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Baletić geeft de bal voor. Kornilios rent richting de bal. Kornilios geeft een lange en hoge pass. Kringe is nu in balbezit. Kringe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Ilzhöfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Baletić begaat een overtreding. Ilzhöfer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Panitzsch met een snel genomen vrije trap. Kringe springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Jendrek is nu in balbezit. Jendrek passt de bal in één keer door. Daar is Sand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kringe is nu in balbezit. Kringe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ilzhöfer is nu in balbezit. Eichel is nu in balbezit. Eichel passt de bal zonder na te denken. Kringe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kringe draait met de bal, schiet en ... Voß probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Eichel kopt de bal weg. Kringe rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sand. Sand krijgt een gele kaart. Kringe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Panitzsch neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Kallout kopt de bal weg. Panitzsch geeft de bal voor. Eichel kopt de bal weg. Kringe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kringe schiet op doel. Voß bokst de bal weg. Eichel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Eichel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kick and Rush - Fambach 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Kick and Rush 73%, Fambach 27%.
Borussia Kick and Rush - Fambach 0:1

50e minuut.
Eichel speelt de bal door. Ilzhöfer speelt de bal door. Kringe is nu in balbezit. Kringe schiet op doel. Voß maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Ilsemann is nu in balbezit. Ilsemann passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jendrek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ilzhöfer probeert naar een medespeler te passen. Voß bokst de bal weg.

53e minuut.
Ilzhöfer is nu in balbezit. Ilzhöfer geeft een lange en hoge pass. Daar is Baletić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eichel onderschept slim de pass. Eichel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Ilzhöfer rent richting de bal. Ilzhöfer passt de bal in één keer door. Eichel rent richting de bal. Eichel schiet op doel. Voß maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kick and Rush - Fambach 0:2

57e minuut.
Kornilios geeft een lange en hoge pass. Kazanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilzhöfer maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Ilzhöfer moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ilzhöfer schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Kazanecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Karasiewicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Raab kan de bal niet met de borst controleren. Kallout rent richting de bal. Kallout haalt uit met een fantastische trap. Krasselt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Doeltrap. Eichholz komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Kringe is nu in balbezit. Kringe passt de bal in één keer door. Eichel rent richting de bal. Eichel haalt uit met een fantastische trap. Voß probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kick and Rush - Fambach 0:3

77e minuut.
Jendrek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Eichel de bal. Baletić rent richting de bal. Eichel onderschept slim de pass. Eichel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Ilsemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilsemann geeft een lange en hoge pass. Jendrek rent richting de bal. Jendrek haalt uit met een fantastische trap. Voß werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Borussia Kick and Rush - Fambach 0:4

90e minuut.
Hüseynov rent richting de bal. Hüseynov passt de bal met de wreef. Panitzsch heeft problemen om de bal te vangen. Panitzsch geeft de bal voor. Eichel krijgt zijn hoofd ertegen. Voß probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Borussia Kick and Rush 71%, Fambach 29%.
Borussia Kick and Rush - Fambach 0:4