Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Graffzoch von Dreyey Aotearoa
viersichperfekt Tactiek Kea
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
64.4 gemiddelde waardering 69.4
excellent Schieten incredible
very good Passen very good
excellent Verdedigen incredible


2e minuut.
Waldner is nu in balbezit. Śniegocki verovert de bal door een tackle van achteren. Śniegocki passt de bal met de wreef. Dumitrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitrache haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Jacomet is nu in balbezit. Perchtold onderschept slim de pass. Perchtold speelt de bal door. Ohmenzetter bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohmenzetter geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Hempel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hempel passt de bal zonder na te denken. Ohmenzetter rent richting de bal. Ohmenzetter geeft een hoge lob. Fassmann krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Hrebenciuc kopt de bal weg. Feddersen rent richting de bal. Dumitrache begaat een overtreding. Dumitrache krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Graffzoch von Dreyey 68%, Aotearoa 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Graffzoch von Dreyey - Aotearoa 0:0

52e minuut.
Fassmann rent richting de bal. Fassmann passt de bal in één keer door. Pacheco met een sublieme pass. Dumitrache bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitrache draait met de bal, schiet en ... Kovalenko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Perchtold bereikt de bal nog maar net als eerste. Perchtold geeft een lange en hoge pass. Cima rent richting de bal. Pannhausen onderschept slim de pass. Pannhausen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Ohmenzetter is nu in balbezit. Ohmenzetter passt de bal in één keer door. Pannhausen is nu in balbezit. Pannhausen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

68e minuut.
Feddersen passt de bal zonder na te denken. Ganztahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganztahl probeert naar een medespeler te passen. Fassmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Fassmann schiet op doel. Kosiorowski bokst de bal weg.

76e minuut.
Ganztahl met een sublieme pass. Hempel probeert de bal aan de voet te houden. Ohmenzetter rent richting de bal. Ohmenzetter geeft een lange en hoge pass. Fassmann kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Hrebenciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrebenciuc heeft problemen om de bal te vangen. Hrebenciuc geeft een lange en hoge pass. Dumitrache krijgt zijn hoofd ertegen. Kovalenko maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Hempel kan de bal niet met de borst controleren. Hempel passt de bal met de wreef. Fassmann is nu in balbezit. Fassmann draait met de bal, schiet en ... Kosiorowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Perchtold rent richting de bal. Perchtold speelt de bal door. Ohmenzetter probeert naar een medespeler te passen. Pannhausen rent richting de bal. Pannhausen draait met de bal, schiet en ... Kosiorowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Graffzoch von Dreyey 59%, Aotearoa 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Graffzoch von Dreyey - Aotearoa 0:0