Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zocco moves 1848 Fargo Kicks
3456 Tactiek UrhoMinus2
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
42.3 gemiddelde waardering 37.3
goed Schieten matig
goed Passen solide
redelijk Verdedigen matig


6e minuut.
Salomon met een snelle inworp. Jireček is nu in balbezit. Jireček passt de bal in één keer door. Ilhan rent richting de bal. Ilhan haalt uit met een fantastische trap. Brasas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Brasas speelt de bal door. Salomon kopt de bal weg. Jireček bereikt de bal nog maar net als eerste. Jireček geeft de bal voor. Statu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Nedic met de inworp. Statu rent richting de bal. Met opzet legt Paumann zijn tegenspeler op de grond. Paumann krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Hluštík geeft de bal voor. Paumann heeft problemen om de bal te vangen. Paumann speelt de bal door. Kuśmierczyk is nu in balbezit. Kuśmierczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hof met een snelle inworp. Özsu rent richting de bal. Özsu geeft een lange en hoge pass. Kuśmierczyk springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zocco moves 1848 - Fargo Kicks 0:1

25e minuut.
Bilen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilen passt de bal in één keer door. Ilhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilhan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
zocco moves 1848 - Fargo Kicks 1:1

37e minuut.
Paumann is nu in balbezit. Paumann geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Nedic de bal onder controle te krijgen. Haberstock bereikt de bal nog maar net als eerste. Haberstock haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zocco moves 1848 - Fargo Kicks 1:2

44e minuut.
Ehrenwant met een sublieme pass. Nedic bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedic passt de bal zonder na te denken. Statu is nu in balbezit. Statu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Ilhan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilhan passt de bal in één keer door. Jireček met een sublieme pass. Statu bereikt de bal nog maar net als eerste. Statu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zocco moves 1848 52%, Fargo Kicks 48%.
zocco moves 1848 - Fargo Kicks 1:2

76e minuut.
Klungelig pakt Hluštík de bal. Paumann bereikt de bal nog maar net als eerste. Paumann met een sublieme pass. Kuśmierczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśmierczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Bilen is nu in balbezit. Jireček rent richting de bal. Jireček passt de bal zonder na te denken. Statu is nu in balbezit. Statu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zocco moves 1848 57%, Fargo Kicks 43%.
zocco moves 1848 - Fargo Kicks 1:2