Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fambach 2002 Mülheim
kein flügel Tactiek defensiv
58% Balbezit 42%
21% Spel op eigen helft 79%
42 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.6 gemiddelde waardering 38.7
good Schieten unsatisfactory
formidable Passen adequate
good Verdedigen average


3e minuut.
Ilzhöfer passt de bal met de wreef. Daar is Eichel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eichel geeft de bal voor. Daar is Kringe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kringe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Svarāns bereikt de bal nog maar net als eerste. Daedelow onderschept slim de pass. Ilzhöfer geeft de bal voor. Eichel springt en kopt de bal. Dall geeft de bal voor. Bezunartea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Ilzhöfer probeert naar een medespeler te passen. Eichel is nu in balbezit. Eichel passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dall de bal. Dall schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fambach - 2002 Mülheim 1:0

16e minuut.
Eichel rent richting de bal. Dall rent richting de bal. Eichel rent richting de bal. Dall rent richting de bal. Dall haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Klungelig pakt Kringe de bal. Eichel bereikt de bal nog maar net als eerste. Eichel passt de bal zonder na te denken. Kringe heeft problemen om de bal te vangen. Kringe haalt uit met een fantastische trap. Paal! Dall rent richting de bal. Dall draait met de bal, schiet en ... Bezunartea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fambach - 2002 Mülheim 2:0

21e minuut.
Jendrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jendrek geeft de bal voor. Kringe is nu in balbezit. Kringe draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Butt de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Laner geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jendrek met de inworp. Ilzhöfer rent richting de bal. Ilzhöfer geeft een hoge lob. Bezunartea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Eichel rent richting de bal. Eichel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fambach - 2002 Mülheim 3:0

28e minuut.
Jendrek geeft de bal voor. Klungelig pakt Chlewiński de bal. Dall is nu in balbezit. Eichel bereikt de bal nog maar net als eerste. Eichel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fambach - 2002 Mülheim 4:0

29e minuut.
Eichel bereikt de bal nog maar net als eerste. Eichel passt de bal met de wreef. Dall is nu in balbezit. Dall haalt uit met een fantastische trap. Butt probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Eichel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kringe maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fambach - 2002 Mülheim 5:0

31e minuut.
Jendrek geeft een hoge lob. Ilzhöfer kopt de bal weg. Klungelig pakt Jabłko de bal. Eichel bereikt de bal nog maar net als eerste. Eichel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Panitzsch rent richting de bal. Panitzsch passt de bal zonder na te denken. Jendrek is nu in balbezit. Jendrek geeft een lange en hoge pass. Eichel maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Jendrek onderschept slim de pass. Jendrek geeft een hoge lob. Eichel heeft problemen om de bal te vangen. Eichel schiet op doel. Bezunartea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Jendrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jendrek passt de bal in één keer door. Daar is Kringe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dall bereikt de bal nog maar net als eerste. Dall haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Eichel geeft een hoge lob. Kringe springt en kopt de bal. Dall is nu in balbezit. Dall schiet op doel. Bezunartea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fambach - 2002 Mülheim 6:0

44e minuut.
Dall passt de bal met de wreef. Jendrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jendrek geeft een lange en hoge pass. Laner probeert de bal aan de voet te houden. Kringe maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fambach - 2002 Mülheim 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fambach 24%, 2002 Mülheim 76%.
Fambach - 2002 Mülheim 7:0

47e minuut.
Ilzhöfer speelt de bal door. Eichel heeft problemen om de bal te vangen. Eichel passt de bal met de wreef. Jendrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jendrek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Jendrek rent richting de bal. Jendrek geeft een lange en hoge pass. Eichel speelt de bal door. Kringe heeft problemen om de bal te vangen. Kringe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fambach - 2002 Mülheim 8:0

56e minuut.
Jendrek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ilzhöfer speelt de bal door. Eichel bereikt de bal nog maar net als eerste. Eichel schiet op doel. Bezunartea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fambach - 2002 Mülheim 9:0

64e minuut.
Ilzhöfer geeft een hoge lob. Chlewiński kopt de bal weg. Klungelig pakt Jendrek de bal. Jendrek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kringe de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Kringe kopt de bal weg. Dall bereikt de bal nog maar net als eerste. Eichel is nu in balbezit. Eichel draait met de bal, schiet en ... Bezunartea probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Laner kopt de bal weg. Jendrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jendrek geeft de bal voor. Dall is nu in balbezit. Dall haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Daar is Jendrek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jendrek passt de bal in één keer door. Kringe bereikt de bal nog maar net als eerste. Kringe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fambach - 2002 Mülheim 10:0

87e minuut.
Laner geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jendrek met de inworp. Ilzhöfer rent richting de bal. Ilzhöfer geeft de bal voor. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fambach 18%, 2002 Mülheim 82%.
Fambach - 2002 Mülheim 10:0