Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Numan_cia Borussia Kick and Rush
77 Tactiek Standard
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 8
43.3 gemiddelde waardering 42.2
very good Schieten good
adequate Passen good
adequate Verdedigen good


6e minuut.
Lesme speelt de bal door. Knioch is nu in balbezit. Charytanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Charytanowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - Borussia Kick and Rush 1:0

12e minuut.
Hocaoğlu rent richting de bal. Lesme verovert de bal door een tackle van achteren. Lesme passt de bal in één keer door. Knioch bereikt de bal nog maar net als eerste. Knioch draait met de bal, schiet en ... Voß probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Sand de bal. Charytanowicz is nu in balbezit. Charytanowicz draait met de bal, schiet en ... Voß verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Kazanecki met een sublieme pass. Bonneau is nu in balbezit. Bonneau geeft een lange en hoge pass. Hüseynov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Pescaru verovert de bal door een tackle van achteren. Pescaru geeft een hoge lob. Sand is nu in balbezit. Knioch onderschept slim de pass. Knioch haalt uit met een fantastische trap. Voß bokst de bal weg. Baletić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Knioch is nu in balbezit. Knioch draait met de bal, schiet en ... Voß werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - Borussia Kick and Rush 2:0

31e minuut.
Karasiewicz probeert naar een medespeler te passen. Bonneau heeft problemen om de bal te vangen. Pescaru schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pescaru krijgt een gele kaart. Bonneau raakt geblesseerd tijdens het duel. Kazanecki wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Buitenspel voor Charytanowicz. Goede buitenspelval van de verdediging. Sand neemt vlug de vrije trap. Butilă rent richting de bal. Hüseynov onderschept slim de pass. Hüseynov draait met de bal, schiet en ... Grocholski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Hocaoğlu passt de bal zonder na te denken. Lesme bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesme passt de bal in één keer door. Janzen is nu in balbezit. Janzen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Numan_cia 47%, Borussia Kick and Rush 53%.
Numan_cia - Borussia Kick and Rush 2:0

62e minuut.
Vergote met de inworp. Fylling bereikt de bal nog maar net als eerste. Fylling passt de bal zonder na te denken. Lesme bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesme geeft een hoge lob. Voß kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Hocaoğlu met een sublieme pass. Azara bereikt de bal nog maar net als eerste. Azara geeft een hoge lob. Bonneau is nu in balbezit. Bonneau haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Knioch onderschept slim de pass. Charytanowicz is nu in balbezit. Knioch bereikt de bal nog maar net als eerste. Knioch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - Borussia Kick and Rush 3:0

84e minuut.
Knioch verovert de bal door een tackle van achteren. Knioch passt de bal in één keer door. Charytanowicz is nu in balbezit. Charytanowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - Borussia Kick and Rush 4:0

87e minuut.
Fornal verovert de bal door een tackle van achteren. Fornal met een sublieme pass. Lesme met een sublieme pass. Charytanowicz rent richting de bal. Charytanowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Numan_cia 47%, Borussia Kick and Rush 53%.
Numan_cia - Borussia Kick and Rush 4:0