Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
schwarzgelb Einsiedel Motor Cunewalde
532 Tactiek m2
48% Balbezit 52%
28% Spel op eigen helft 72%
13 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
49.5 gemiddelde waardering 43
excellent Schieten solid
very good Passen average
solid Verdedigen average


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marichkov met de inworp. Thiel geeft een lange en hoge pass. Urbina maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarzgelb Einsiedel - Motor Cunewalde 1:0

5e minuut.
Urbina onderschept slim de pass. Urbina met een sublieme pass. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarzgelb Einsiedel - Motor Cunewalde 2:0

10e minuut.
Klungelig pakt Prado de bal. Jaszczowski is nu in balbezit. Jaszczowski geeft een hoge lob. Sats geeft een lange en hoge pass. Thiel kopt de bal weg. Gebhardt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Tola met een sublieme pass. Noske met een sublieme pass. Marichkov probeert naar een medespeler te passen. Prado rent richting de bal. Prado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Prado rent richting de bal. Jaszczowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Prado raakt geblesseerd tijdens het duel. Prado neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Gebhardt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarzgelb Einsiedel - Motor Cunewalde 3:0

34e minuut.
Semmler onderschept slim de pass. Semmler geeft een lange en hoge pass. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarzgelb Einsiedel - Motor Cunewalde 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: schwarzgelb Einsiedel 29%, Motor Cunewalde 71%.
schwarzgelb Einsiedel - Motor Cunewalde 4:0

46e minuut.
Bošić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Trường komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Inworp. Woll met de inworp. Marichkov rent richting de bal. Marichkov geeft de bal voor. Urbina springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Daar is Balogh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woll is nu in balbezit. Woll probeert naar een medespeler te passen. Urbina rent richting de bal. Urbina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarzgelb Einsiedel - Motor Cunewalde 5:0

74e minuut.
Noske passt de bal met de wreef. Sats geeft een hoge lob. Woll kopt de bal weg. Prado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Prado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Gebhardt probeert naar een medespeler te passen. Bueno bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueno geeft de bal voor. Daar is Urbina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urbina haalt uit met een fantastische trap. Gebhardt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jaszczowski onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarzgelb Einsiedel - Motor Cunewalde 6:0

79e minuut.
Karus rent richting de bal. Thiel is nu in balbezit. Thiel passt de bal in één keer door. Prado is nu in balbezit. Prado draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Karus is nu in balbezit. Urbina verovert de bal door een tackle van achteren. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
schwarzgelb Einsiedel - Motor Cunewalde 7:0

89e minuut.
Thiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiel passt de bal in één keer door. Jaszczowski met een sublieme pass. Prado heeft problemen om de bal te vangen. Prado schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: schwarzgelb Einsiedel 28%, Motor Cunewalde 72%.
schwarzgelb Einsiedel - Motor Cunewalde 7:0