Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
schwarz gelb pfaffroda SV Stiftung Wadentest
neu Tactiek 442 versuch
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 10
46.4 gemiddelde waardering 48.6
good Schieten good
good Passen solid
adequate Verdedigen good


16e minuut.
Gäßler neemt vlug de vrije trap. Bagusch heeft problemen om de bal te vangen. Nachtfahrt met een sublieme pass. Beck rent richting de bal. Beck schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Swędera met een sublieme pass. Vorteil kopt de bal weg. Daar is Bonvallet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patzer rent richting de bal. Patzer draait met de bal, schiet en ... Swędera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Klungelig pakt Bonacchi de bal. Bonacchi passt de bal met de wreef. Tufeanu is nu in balbezit. Tufeanu haalt uit met een fantastische trap. Gäßler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - SV Stiftung Wadentest 0:1

38e minuut.
Tufariello probeert naar een medespeler te passen. Przybułek bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybułek probeert naar een medespeler te passen. Tufeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufeanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Tufariello verovert de bal door een tackle van achteren. Tufariello speelt de bal door. Falk rent richting de bal. Falk haalt uit met een fantastische trap. Gäßler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - SV Stiftung Wadentest 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: schwarz gelb pfaffroda 52%, SV Stiftung Wadentest 48%.
schwarz gelb pfaffroda - SV Stiftung Wadentest 0:2

47e minuut.
Przybułek is nu in balbezit. Falk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufariello speelt de bal door. Tufeanu rent richting de bal. Tufeanu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
schwarz gelb pfaffroda - SV Stiftung Wadentest 0:3

49e minuut.
Tufariello geeft een hoge lob. Vorteil rent richting de bal. Bonacchi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bonacchi naar de kleedkamers voor een vroege douche.

66e minuut.
Madera geeft een hoge lob. Przybułek kopt de bal weg. Tufariello probeert naar een medespeler te passen. Tufeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufeanu haalt uit met een fantastische trap. Gäßler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Patzer probeert de bal met de borst te controleren. Madera verovert de bal door een tackle van achteren. Beck bereikt de bal nog maar net als eerste. Beck draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Jahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahn geeft een hoge lob. Beck rent richting de bal. Beck schiet op doel. Swędera probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Tufariello met een sublieme pass. Tufeanu rent richting de bal. Klewer maakt een afschuwelijke overtreding. Klewer krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Gäßler trapt de bal weg. Bagusch kopt de bal weg. Patzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Beck is nu in balbezit. Beck haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: schwarz gelb pfaffroda 49%, SV Stiftung Wadentest 51%.
schwarz gelb pfaffroda - SV Stiftung Wadentest 0:3