Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
schwarzgelb Einsiedel FC Bonebreaker
532 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
15% Spel op eigen helft 85%
27 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 20
solid Schieten poor
good Passen weak
average Verdedigen poor


8e minuut.
Panahi is nu in balbezit. Thiel verovert de bal door een tackle van achteren. Thiel probeert naar een medespeler te passen. Prado is nu in balbezit. Prado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarzgelb Einsiedel - FC Bonebreaker 1:0

12e minuut.
Sebescen is nu in balbezit. Sebescen geeft een lange en hoge pass. Prado rent richting de bal. Prado haalt uit met een fantastische trap. Herwerth werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarzgelb Einsiedel - FC Bonebreaker 2:0

14e minuut.
Weidenfeller raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Moukoko komt het veld opgelopen. Herwerth trapt de bal weg. Marichkov kan de bal niet met de borst controleren. Marichkov geeft een lange en hoge pass. Woll bereikt de bal nog maar net als eerste. Woll haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Reimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebescen onderschept slim de pass. Sebescen probeert naar een medespeler te passen. Thiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiel geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Woll, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarzgelb Einsiedel - FC Bonebreaker 3:0

21e minuut.
Sebescen rent richting de bal. Sebescen passt de bal in één keer door. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Woll de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarzgelb Einsiedel - FC Bonebreaker 4:0

28e minuut.
Speth onderschept slim de pass. Speth passt de bal zonder na te denken. Nawroth rent richting de bal. Prado verovert de bal door een tackle van achteren. Prado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarzgelb Einsiedel - FC Bonebreaker 5:0

30e minuut.
Klungelig pakt Prado de bal. Prado passt de bal in één keer door. Woll bereikt de bal nog maar net als eerste. Woll haalt uit met een fantastische trap. Herwerth maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarzgelb Einsiedel - FC Bonebreaker 6:0

31e minuut.
Moukoko passt de bal in één keer door. Marichkov is nu in balbezit. Marichkov passt de bal in één keer door. Prado rent richting de bal. Prado draait met de bal, schiet en ... Herwerth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Thiel onderschept slim de pass. Thiel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Prado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prado haalt uit met een fantastische trap. Herwerth maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarzgelb Einsiedel - FC Bonebreaker 7:0

39e minuut.
Woll kopt de bal weg. Groh speelt de bal door. Prado rent richting de bal. Prado haalt uit met een fantastische trap. Herwerth probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarzgelb Einsiedel - FC Bonebreaker 8:0

40e minuut.
Basler passt de bal in één keer door. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado probeert naar een medespeler te passen. Woll rent richting de bal. Woll schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Groh bereikt de bal nog maar net als eerste. Groh geeft de bal voor. Panahi heeft problemen om de bal te vangen. Prado is nu in balbezit. Prado draait met de bal, schiet en ... Herwerth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Hof, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woll is nu in balbezit. Woll haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: schwarzgelb Einsiedel 18%, FC Bonebreaker 82%.
schwarzgelb Einsiedel - FC Bonebreaker 8:0

59e minuut.
Panahi kopt de bal weg. Speth is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hof. Hof krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Prado haalt uit met een fantastische trap. Herwerth met een sublieme pass. Marichkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Marichkov geeft een lange en hoge pass. Prado krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Moukoko passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Speth de bal. Speth geeft een hoge lob. Woll is nu in balbezit. Woll geeft een lange en hoge pass. Herwerth probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Prado is nu in balbezit. Prado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarzgelb Einsiedel - FC Bonebreaker 9:0

78e minuut.
Bollu geeft een hoge lob. Thiel rent richting de bal. Thiel met een sublieme pass. Daar is Prado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
schwarzgelb Einsiedel - FC Bonebreaker 10:0

82e minuut.
Thiel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Prado de bal. Hof rent richting de bal. Prado verovert de bal door een tackle van achteren. Thiel geeft een hoge lob. Paal!

87e minuut.
Marichkov onderschept slim de pass. Marichkov geeft een lange en hoge pass. Daar is Nawroth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prado is nu in balbezit. Prado haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
schwarzgelb Einsiedel - FC Bonebreaker 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: schwarzgelb Einsiedel 12%, FC Bonebreaker 88%.
schwarzgelb Einsiedel - FC Bonebreaker 11:0