Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YUNUSLAR FC Fenerbahçe SK
3-5-2 BENIM Tactiek master
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
20 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 27.1
solid Schieten adequate
solid Passen weak
adequate Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Kościński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościński passt de bal met de wreef. Olivera is nu in balbezit. Olivera draait met de bal, schiet en ... Erbakan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - Fenerbahçe SK 1:0

5e minuut.
Daar is Babaşahin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalender bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalender speelt de bal door. Balım rent richting de bal. Balım schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Kékesi met een sublieme pass. García Gomis probeert naar een medespeler te passen. Kościński heeft problemen om de bal te vangen. Olivera is nu in balbezit. Olivera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Christ speelt de bal door. Özdeviren geeft een hoge lob. Balım is nu in balbezit. Balım draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
YUNUSLAR FC - Fenerbahçe SK 1:1

16e minuut.
García Gomis is nu in balbezit. García Gomis geeft een lange en hoge pass. Valibeyoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Dupuis is nu in balbezit. Olivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - Fenerbahçe SK 2:1

19e minuut.
Catarina rent richting de bal. Catarina geeft de bal voor. Dupuis kopt de bal weg. Olivera rent richting de bal. Olivera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - Fenerbahçe SK 3:1

21e minuut.
Kékesi verovert de bal door een tackle van achteren. Kékesi geeft een lange en hoge pass. Kuliberta kopt de bal weg. Dupuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupuis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - Fenerbahçe SK 4:1

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Christ de bal onder controle te krijgen. Kuliberta rent richting de bal. Kuliberta probeert naar een medespeler te passen. García Gomis rent richting de bal. García Gomis passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Kékesi verovert de bal door een tackle van achteren. Kékesi geeft de bal voor. Dupuis rent richting de bal. Dupuis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - Fenerbahçe SK 5:1

31e minuut.
Kościński geeft de bal voor. Dupuis kopt de bal weg. Olivera rent richting de bal. Olivera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - Fenerbahçe SK 6:1

33e minuut.
Kalender passt de bal met de wreef. Kuliberta rent richting de bal. Kuliberta geeft de bal voor. Dupuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupuis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Erbakan trapt de bal weg. Christ kopt de bal weg. Valibeyoğlu heeft problemen om de bal te vangen. García Gomis bereikt de bal nog maar net als eerste. García Gomis draait met de bal, schiet en ... Erbakan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Daar is Kuliberta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuliberta speelt de bal door. Dupuis is nu in balbezit. Dupuis haalt uit met een fantastische trap. Erbakan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Kékesi is nu in balbezit. Kékesi passt de bal met de wreef. Cascão is nu in balbezit. Tường Minh onderschept slim de pass. Tường Minh draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - Fenerbahçe SK 6:2

43e minuut.
Valibeyoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Valibeyoğlu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kościński met de inworp. García Gomis geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Şaş onderschept slim de pass. Rîbac rent richting de bal. Rîbac probeert naar een medespeler te passen. García Gomis bereikt de bal nog maar net als eerste. García Gomis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YUNUSLAR FC 27%, Fenerbahçe SK 73%.
YUNUSLAR FC - Fenerbahçe SK 6:2

49e minuut.
García Gomis rent richting de bal. Valibeyoğlu rent richting de bal. Valibeyoğlu geeft een hoge lob. Tường Minh rent richting de bal. Tường Minh schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Preis probeert naar een medespeler te passen. Akkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivera verovert de bal door een tackle van achteren. Olivera schiet op doel. Erbakan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - Fenerbahçe SK 7:2

54e minuut.
Balım kopt de bal weg. Catarina met een sublieme pass. Babaşahin speelt de bal door. Tường Minh heeft problemen om de bal te vangen. Tường Minh haalt uit met een fantastische trap. Preis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Kalender rent richting de bal. García Gomis verovert de bal door een tackle van achteren. García Gomis speelt de bal door. Dupuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupuis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kościński met de inworp. Olivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivera schiet op doel. Akkurt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Daar is Catarina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balım verovert de bal door een tackle van achteren. Balım met een sublieme pass. Tường Minh rent richting de bal. Tường Minh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Klungelig pakt Valibeyoğlu de bal. Dupuis is nu in balbezit. García Gomis rent richting de bal. García Gomis haalt uit met een fantastische trap. Erbakan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - Fenerbahçe SK 8:2

78e minuut.
García Gomis speelt de bal door. Kościński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościński speelt de bal door. Olivera is nu in balbezit. Olivera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - Fenerbahçe SK 9:2

80e minuut.
Kuliberta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuliberta met een sublieme pass. Dupuis is nu in balbezit. Dupuis draait met de bal, schiet en ... Erbakan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Klungelig pakt Kościński de bal. Kościński passt de bal zonder na te denken. García Gomis bereikt de bal nog maar net als eerste. García Gomis schiet op doel. Erbakan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - Fenerbahçe SK 10:2

90e minuut.
Uzeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tường Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzeli rent richting de bal. Tường Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tường Minh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YUNUSLAR FC 35%, Fenerbahçe SK 65%.
YUNUSLAR FC - Fenerbahçe SK 10:2