Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
YUNUSLAR FC Yeni Malatya
3-5-2 BENIM Tactiek BAM
62% Balbezit 38%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 25.7
goed Schieten matig
solide Passen zwak
matig Verdedigen slecht


14e minuut.
Domlátil onderschept slim de pass. Pryadko is nu in balbezit. Pryadko geeft een hoge lob. Scarpelli maakt een snoekduik en kopt de bal. Cernea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
YUNUSLAR FC - Yeni Malatya 1:0

18e minuut.
Kościński rent richting de bal. Kościński passt de bal zonder na te denken. Scarpelli is nu in balbezit. Scarpelli schiet op doel. Cernea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Carbonaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonaro geeft de bal voor. Domlátil kopt de bal weg. Scarpelli rent richting de bal. Scarpelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Pryadko geeft een lange en hoge pass. Muğlalı kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Piersic de bal onder controle te krijgen. García Gomis is nu in balbezit. García Gomis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Valočík met een sublieme pass. Pryadko rent richting de bal. Met opzet legt Bora zijn tegenspeler op de grond. Bora krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Carbonaro is nu in balbezit. Carbonaro passt de bal zonder na te denken. Drăguş met een sublieme pass. García Gomis is nu in balbezit. García Gomis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YUNUSLAR FC 35%, Yeni Malatya 65%.
YUNUSLAR FC - Yeni Malatya 1:0

52e minuut.
Drăguş passt de bal in één keer door. Piersic rent richting de bal. Scarpelli verovert de bal door een tackle van achteren. Scarpelli haalt uit met een fantastische trap. Cernea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Carbonaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonaro geeft de bal voor. Kékesi kopt de bal weg. Spinello is nu in balbezit. Spinello haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Scarpelli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piersic. Scarpelli raakt geblesseerd tijdens het duel. Drăguş zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Scarpelli kopt de bal weg. Okrzesik heeft problemen om de bal te vangen. Drăguş is nu in balbezit. Drăguş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: YUNUSLAR FC 35%, Yeni Malatya 65%.
YUNUSLAR FC - Yeni Malatya 1:0