Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kara Panter YUNUSLAR FC
PanTR Tactiek 3-5-2 BENIM
34% Balbezit 66%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 20
6 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
24.7 gemiddelde waardering 48
weak Schieten good
weak Passen solid
average Verdedigen average


7e minuut.
Tepsici trapt de bal weg. Inworp. Kościński met de inworp. Scarpelli is nu in balbezit. Scarpelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Kościński passt de bal zonder na te denken. Valočík bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Turbo zijn tegenspeler op de grond. Turbo krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Zubkov probeert naar een medespeler te passen. Pryadko met een sublieme pass. Kuliberta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuliberta draait met de bal, schiet en ... Tepsici probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Panter - YUNUSLAR FC 0:1

18e minuut.
Asilefe probeert de bal aan de voet te houden. Scarpelli probeert naar een medespeler te passen. García Gomis bereikt de bal nog maar net als eerste. García Gomis schiet op doel. Tepsici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Panter - YUNUSLAR FC 0:2

19e minuut.
Kékesi geeft de bal voor. García Gomis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sulu. Sulu krijgt een gele kaart. García Gomis raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. García Gomis kan niet meer verder spelen. Vanzetto komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Zubkov kopt de bal weg. Sulu controleert de bal met de borst. Pryadko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pryadko draait met de bal, schiet en ... Tepsici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Panter - YUNUSLAR FC 0:3

29e minuut.
Damcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Damcı met een sublieme pass. Valočík speelt de bal door. Pryadko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pryadko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Damcı passt de bal met de wreef. Büyükarslan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjelobrk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjelobrk schiet op doel. Ciarkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Panter - YUNUSLAR FC 1:3

34e minuut.
Valočík kan de bal niet met de borst controleren. Valočík speelt de bal door. Pryadko speelt de bal door. Scarpelli is nu in balbezit. Scarpelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Sulu rent richting de bal. Domlátil verovert de bal door een tackle van achteren. Domlátil geeft een lange en hoge pass. Scarpelli rent richting de bal. Scarpelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kara Panter 72%, YUNUSLAR FC 28%.
Kara Panter - YUNUSLAR FC 1:3

51e minuut.
Asilefe maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bjelobrk is nu in balbezit. Bjelobrk passt de bal met de wreef. Büyükarslan rent richting de bal. Büyükarslan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Kościński passt de bal in één keer door. Scarpelli rent richting de bal. Damcı maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Damcı naar de kleedkamers voor een vroege douche.

57e minuut.
Pryadko speelt de bal door. Kościński heeft problemen om de bal te vangen. Kościński passt de bal met de wreef. Scarpelli rent richting de bal. Scarpelli haalt uit met een fantastische trap. Tepsici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Miklos is nu in balbezit. Miklos geeft de bal voor. Inworp. Kuliberta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pryadko geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Turbo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kościński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pryadko probeert de bal met de borst te controleren. Pryadko geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Panter - YUNUSLAR FC 1:4

70e minuut.
Domlátil met een sublieme pass. Valočík geeft de bal voor. Scarpelli is nu in balbezit. Scarpelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Panter - YUNUSLAR FC 1:5

79e minuut.
Valočík met de inworp. Scarpelli rent richting de bal. Asilefe begaat een overtreding. Asilefe krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Pryadko is nu in balbezit. Pryadko passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Valočík de bal. Scarpelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Kuliberta is nu in balbezit. Kuliberta passt de bal in één keer door. Pryadko rent richting de bal. Pryadko passt de bal zonder na te denken. Valočík geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Vanzetto onderschept slim de pass. Vanzetto geeft een hoge lob. Klungelig pakt Miklos de bal. Scarpelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kara Panter - YUNUSLAR FC 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kara Panter 76%, YUNUSLAR FC 24%.
Kara Panter - YUNUSLAR FC 1:6