Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-27 01:29
  • Competitiewedstrijd: Anillos
  • Stadion: La Canasta
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6445
Colhicho F.C. Fazerg Sports
JJPS-04 Tactiek Fdo 4-3-3 Def
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 48.3
very good Schieten very good
good Passen adequate
solid Verdedigen good


1e minuut.
Sandecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrana onderschept slim de pass. Mitrana geeft een hoge lob. Vilaboa Casales is nu in balbezit. Vilaboa Casales draait met de bal, schiet en ... Shin-Wa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Zea passt de bal zonder na te denken. Vilaboa Casales bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilaboa Casales probeert naar een medespeler te passen. Zea bereikt de bal nog maar net als eerste. Zea geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Śmieszek geeft een lange en hoge pass. Zea rent richting de bal. Gamarra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gamarra krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Klungelig pakt Mitrana de bal. Mitrana geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ullmann de bal. Majdzik is nu in balbezit. Majdzik schiet op doel. Shin-Wa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Zea geeft een hoge lob. Vilaboa Casales heeft problemen om de bal te vangen. Vilaboa Casales met een sublieme pass. Majdzik is nu in balbezit. Majdzik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Sanz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanz geeft een hoge lob. Dal Porto geeft de bal voor. Ćuk rent richting de bal. Ćuk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Mitrana probeert naar een medespeler te passen. Majdzik rent richting de bal. Majdzik met een sublieme pass. Vilaboa Casales rent richting de bal. Vilaboa Casales haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Gamarra verovert de bal door een tackle van achteren. Erten bereikt de bal nog maar net als eerste. Erten passt de bal met de wreef. Ćuk is nu in balbezit. Ćuk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Śmieszek met een sublieme pass. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar passt de bal in één keer door. Daar is Majdzik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majdzik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Colhicho F.C. - Fazerg Sports 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colhicho F.C. 40%, Fazerg Sports 60%.
Colhicho F.C. - Fazerg Sports 1:0

46e minuut.
Ivashenka komt het veld opgelopen. Huertas komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Rymaszewski is nu in balbezit. Rymaszewski geeft een hoge lob. Toomoja probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ivashenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivashenka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Ullmann geeft een lange en hoge pass. Sandecki is nu in balbezit. Sandecki passt de bal met de wreef. Erten is nu in balbezit. Erten schiet op doel. Canchila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Sanz geeft een hoge lob. Ivashenka rent richting de bal. Toomoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivashenka onderschept slim de pass. Ivashenka schiet op doel. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Sandecki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parrado. Sandecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gamarra neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Toomoja probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tamara is nu in balbezit. Erten onderschept slim de pass. Erten schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colhicho F.C. 45%, Fazerg Sports 55%.
Colhicho F.C. - Fazerg Sports 1:0