Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fazerg Sports Colhicho F.C.
Fdo 4-3-3 Def Tactiek JJPS-04
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 48.8
excellent Schieten excellent
good Passen adequate
good Verdedigen good


2e minuut.
Ivashenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrado onderschept slim de pass. Parrado geeft een hoge lob. Vilaboa Casales is nu in balbezit. Vilaboa Casales haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Majdzik rent richting de bal. Majdzik schiet op doel. Shin-Wa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Sandecki rent richting de bal. Toomoja onderschept slim de pass. Toomoja geeft een hoge lob. Vilaboa Casales rent richting de bal. Vilaboa Casales haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Jurado verovert de bal door een tackle van achteren. Jurado geeft een lange en hoge pass. Ivashenka rent richting de bal. Ivashenka draait met de bal, schiet en ... Canchila probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazerg Sports - Colhicho F.C. 1:0

17e minuut.
Cofała probeert naar een medespeler te passen. Rymaszewski is nu in balbezit. Rymaszewski passt de bal in één keer door. Sandecki is nu in balbezit. Sandecki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Ivashenka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivashenka haalt uit met een fantastische trap. Canchila probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. García Tinchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivashenka onderschept slim de pass. Ivashenka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Mitrana bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmieszek maakt een afschuwelijke overtreding. Mitrana raakt geblesseerd tijdens het duel. Escobar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vilaboa Casales rent richting de bal. Vilaboa Casales haalt uit met een fantastische trap. Shin-Wa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Escobar kopt de bal weg. Daar is Jurado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurado geeft een hoge lob. Ivashenka is nu in balbezit. Ivashenka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Śmieszek passt de bal in één keer door. Sandecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandecki geeft de bal voor. Ivashenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivashenka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fazerg Sports 56%, Colhicho F.C. 44%.
Fazerg Sports - Colhicho F.C. 1:0

46e minuut.
Mukolski komt het veld opgelopen. Huertas komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Śmieszek probeert de bal aan de voet te houden. Jurado bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Majdzik zijn tegenspeler op de grond. Majdzik krijgt een gele kaart.

51e minuut.
García Tinchi geeft de bal voor. Mitrana is nu in balbezit. Jurado bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitrana is nu in balbezit. Mitrana geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fazerg Sports - Colhicho F.C. 1:1

57e minuut.
Padilla verovert de bal door een tackle van achteren. Padilla geeft een lange en hoge pass. Vilaboa Casales is nu in balbezit. Vilaboa Casales schiet op doel. Huertas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazerg Sports - Colhicho F.C. 1:2

61e minuut.
Rymaszewski is nu in balbezit. Escobar verovert de bal door een tackle van achteren. Jurado speelt de bal door. García Tinchi rent richting de bal. García Tinchi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Huertas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Escobar probeert naar een medespeler te passen. Śmieszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Majdzik zijn tegenspeler op de grond. Majdzik krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

80e minuut.
Parrado probeert de bal aan de voet te houden. Jurado is nu in balbezit. Escobar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jurado raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Jurado kan niet meer verder spelen. Salinas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fazerg Sports 65%, Colhicho F.C. 35%.
Fazerg Sports - Colhicho F.C. 1:2