Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heneozergva RMSUAR
4-3-1-2 Tactiek Prueba 1
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.3 gemiddelde waardering 37.8
adequate Schieten good
good Passen weak
average Verdedigen poor


20e minuut.
Domínguez is nu in balbezit. Asprilla verovert de bal door een tackle van achteren. Singeorzan rent richting de bal. Domínguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Negreiros raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. El Rasheedy komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Monzón bereikt de bal nog maar net als eerste. Singeorzan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Monzón raakt geblesseerd tijdens het duel. Tibasosa met een snel genomen vrije trap. Gordha probeert de bal aan de voet te houden. El Rasheedy is nu in balbezit. El Rasheedy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Heneozergva - RMSUAR 0:1

28e minuut.
Batista bereikt de bal nog maar net als eerste. El Rasheedy verovert de bal door een tackle van achteren. Monzón bereikt de bal nog maar net als eerste. El Rasheedy is nu in balbezit. El Rasheedy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Sagae geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chunlei met een snelle inworp. Singeorzan rent richting de bal. Singeorzan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heneozergva 44%, RMSUAR 56%.
Heneozergva - RMSUAR 0:1

49e minuut.
Sagae geeft de bal voor. Inworp. Singeorzan met een snelle inworp. Chunlei geeft een lange en hoge pass. Wisutratsami springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Iriarte verovert de bal door een tackle van achteren. Iriarte geeft een lange en hoge pass. Ahumada kopt de bal weg. El Rasheedy rent richting de bal. El Rasheedy schiet op doel. Ruiz bokst de bal weg.

61e minuut.
Misiewski geeft een hoge lob. Izquierdo kopt de bal weg. Tibasosa heeft problemen om de bal te vangen. Wisutratsami is nu in balbezit. Wisutratsami schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Sagae, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Ahumada kopt de bal weg. Gordha is nu in balbezit. El Rasheedy onderschept slim de pass. El Rasheedy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heneozergva 32%, RMSUAR 68%.
Heneozergva - RMSUAR 0:1