Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-04 01:29
  • Competitiewedstrijd: Anillos
  • Stadion: Dream theater
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2914
RMSUAR Fazerg Sports
New Formation Tactiek Fdo 4-3-3 Def
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 39.1
matig Schieten uitstekend
matig Passen matig
zwak Verdedigen redelijk


1e minuut.
Peña passt de bal met de wreef. Daar is Verdugo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tibasosa is nu in balbezit. Erten onderschept slim de pass. Erten schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Ivashenka passt de bal zonder na te denken. Erten bereikt de bal nog maar net als eerste. Tibasosa begaat een overtreding. Tibasosa krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Tobón bereikt de bal nog maar net als eerste. Monzón onderschept slim de pass. Monzón passt de bal in één keer door. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RMSUAR - Fazerg Sports 1:0

34e minuut.
Deptuch onderschept slim de pass. Deptuch geeft de bal voor. Daar is Asprilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivashenka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivashenka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RMSUAR - Fazerg Sports 1:1

36e minuut.
Jurado speelt de bal door. Gamba rent richting de bal. Sandecki begaat een overtreding. Sandecki krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Sandecki haalt uit met een fantastische trap. Asprilla met een sublieme pass. Erten bereikt de bal nog maar net als eerste. Erten schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RMSUAR - Fazerg Sports 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RMSUAR 47%, Fazerg Sports 53%.
RMSUAR - Fazerg Sports 1:2

46e minuut.
Huertas komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Rymaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Rymaszewski met een sublieme pass. Ivashenka rent richting de bal. Erten bereikt de bal nog maar net als eerste. Erten haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Gamba probeert naar een medespeler te passen. Ahumada rent richting de bal. Monzón rent richting de bal. Ahumada rent richting de bal. Ahumada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RMSUAR - Fazerg Sports 2:2

61e minuut.
Sandecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdugo onderschept slim de pass. Verdugo probeert naar een medespeler te passen. Ahumada rent richting de bal. Ahumada draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Doeltrap. Huertas trapt de bal weg van het doel. Sandecki rent richting de bal. Sandecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Erten rent richting de bal. Tibasosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Erten verovert de bal door een tackle van achteren. Erten schiet op doel. Misiewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RMSUAR - Fazerg Sports 2:3

69e minuut.
Śmieszek rent richting de bal. Śmieszek passt de bal zonder na te denken. Rymaszewski speelt de bal door. Erten bereikt de bal nog maar net als eerste. Erten haalt uit met een fantastische trap. Misiewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Ahumada bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobón verovert de bal door een tackle van achteren. Tobón met een sublieme pass. Erten rent richting de bal. Erten haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Verdugo onderschept slim de pass. Ivashenka is nu in balbezit. Ivashenka geeft een hoge lob. Erten is nu in balbezit. Erten schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Sagae geeft de bal voor. Jurado rent richting de bal. Jurado geeft een hoge lob. Ivashenka is nu in balbezit. Ivashenka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Tobón onderschept slim de pass. Tobón passt de bal zonder na te denken. Erten is nu in balbezit. Ivashenka is nu in balbezit. Ivashenka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Monzón passt de bal met de wreef. Ahumada is nu in balbezit. Urbina speelt de bal door. Peña is nu in balbezit. Peña schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RMSUAR 51%, Fazerg Sports 49%.
RMSUAR - Fazerg Sports 2:3