Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fazerg Sports RMSUAR
Fdo 4-3-3 Def Tactiek New Formation
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 41.2
excellent Schieten solid
adequate Passen average
adequate Verdedigen adequate


2e minuut.
Ivashenka kopt de bal weg. Erten rent richting de bal. Met opzet legt Iriarte zijn tegenspeler op de grond. Iriarte krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Gamba speelt de bal door. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña speelt de bal door. El Rasheedy rent richting de bal. El Rasheedy draait met de bal, schiet en ... Shin-Wa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Monzón geeft de bal voor. El Rasheedy rent richting de bal. Gajtkowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! El Rasheedy raakt geblesseerd tijdens het duel. Urbina neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Shin-Wa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Shin-Wa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sagae de bal. Erten speelt de bal door. Ivashenka heeft problemen om de bal te vangen. Ivashenka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fazerg Sports - RMSUAR 1:0

7e minuut.
Cofała geeft een hoge lob. Inworp. Iriarte met de inworp. El Rasheedy is nu in balbezit. El Rasheedy geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Rymaszewski geeft een lange en hoge pass. Dedé met een sublieme pass. Klungelig pakt Tobón de bal. El Rasheedy bereikt de bal nog maar net als eerste. El Rasheedy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Klungelig pakt Rymaszewski de bal. Rymaszewski passt de bal in één keer door. Sagae rent richting de bal. Erten verovert de bal door een tackle van achteren. Erten schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Urbina met een sublieme pass. Peña is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rymaszewski. Rymaszewski krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Sagae kopt de bal weg. El Rasheedy is nu in balbezit. Gamba rent richting de bal. El Rasheedy rent richting de bal. El Rasheedy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fazerg Sports - RMSUAR 1:1

26e minuut.
Cofała geeft een lange en hoge pass. Erten controleert de bal met de borst. Sagae bereikt de bal nog maar net als eerste. Erten verovert de bal door een tackle van achteren. Erten draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Cadavid verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Gajtkowski passt de bal in één keer door. Gamba probeert de bal met de borst te controleren. Gamba passt de bal zonder na te denken. El Rasheedy bereikt de bal nog maar net als eerste. El Rasheedy draait met de bal, schiet en ... Shin-Wa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Rymaszewski speelt de bal door. El Rasheedy bereikt de bal nog maar net als eerste. El Rasheedy passt de bal in één keer door. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina passt de bal met de wreef. Jurado probeert naar een medespeler te passen. El Rasheedy bereikt de bal nog maar net als eerste. El Rasheedy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Na een snelle pass probeert Erten de bal onder controle te krijgen. Sagae is nu in balbezit. Ivashenka verovert de bal door een tackle van achteren. Erten bereikt de bal nog maar net als eerste. Erten haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Sandecki passt de bal met de wreef. Sagae is nu in balbezit. Erten verovert de bal door een tackle van achteren. Erten schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazerg Sports - RMSUAR 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fazerg Sports 62%, RMSUAR 38%.
Fazerg Sports - RMSUAR 2:1

46e minuut.
Mukolski komt het veld opgelopen. Huertas komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Peña kopt de bal weg. El Rasheedy bereikt de bal nog maar net als eerste. El Rasheedy passt de bal zonder na te denken. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina draait met de bal, schiet en ... Huertas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Sandecki verovert de bal door een tackle van achteren. Sandecki geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Asprilla de bal onder controle te krijgen. Erten rent richting de bal. Dedé verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazerg Sports - RMSUAR 3:1

69e minuut.
El Rasheedy probeert naar een medespeler te passen. Erten rent richting de bal. Erten haalt uit met een fantastische trap. Cadavid probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazerg Sports - RMSUAR 4:1

71e minuut.
Verdugo geeft een hoge lob. El Rasheedy rent richting de bal. El Rasheedy passt de bal met de wreef. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Erten verovert de bal door een tackle van achteren. Erten passt de bal zonder na te denken. Sandecki is nu in balbezit. Erten is nu in balbezit. Erten haalt uit met een fantastische trap. Cadavid kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fazerg Sports 47%, RMSUAR 53%.
Fazerg Sports - RMSUAR 4:1