Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-25 01:29
  • Competitiewedstrijd: Anillos
  • Stadion: La Canasta
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 6445
Colhicho F.C. Heneozergva
JJPS-04 Tactiek 4-3-1-2
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
19 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48 gemiddelde waardering 42.5
formidabel Schieten goed
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen matig


1e minuut.
Majdzik kopt de bal weg. Enciso probeert de bal met de borst te controleren. Vilaboa Casales is nu in balbezit. Vilaboa Casales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Colhicho F.C. - Heneozergva 1:0

3e minuut.
García Tinchi heeft problemen om de bal te vangen. Wisutratsami onderschept slim de pass. Wisutratsami passt de bal zonder na te denken. Tsai-Hung rent richting de bal. Tsai-Hung haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Wisutratsami geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tsai-Hung de bal. Parrado is nu in balbezit. Parrado geeft de bal voor. Majdzik maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Natouri schiet op doel. Parrado probeert de bal aan de voet te houden. Tsai-Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsai-Hung draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sanz de bal onder controle te krijgen. Canchila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Vilaboa Casales kopt de bal weg. Klungelig pakt Majdzik de bal. Enciso is nu in balbezit. Vilaboa Casales onderschept slim de pass. Vilaboa Casales haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Wisutratsami probeert naar een medespeler te passen. Izquierdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Izquierdo met een sublieme pass. Tsai-Hung is nu in balbezit. Tsai-Hung draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Majdzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Batista legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Majdzik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Majdzik neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Ruiz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Colhicho F.C. - Heneozergva 2:0

28e minuut.
Izquierdo rent richting de bal. Izquierdo geeft een hoge lob. Sanz geeft een lange en hoge pass. Vilaboa Casales bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilaboa Casales schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Parrado kopt de bal weg. García Tinchi bereikt de bal nog maar net als eerste. García Tinchi geeft een lange en hoge pass. Vilaboa Casales is nu in balbezit. Vilaboa Casales haalt uit met een fantastische trap. Ruiz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Gallego rent richting de bal. Gallego geeft de bal voor. Mitrana is nu in balbezit. Mitrana geeft een lange en hoge pass. Vilaboa Casales springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Gordha geeft een lange en hoge pass. Parrado kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Natouri de bal onder controle te krijgen. Escobar geeft een lange en hoge pass. Vilaboa Casales krijgt zijn hoofd ertegen. Ruiz bokst de bal weg.

38e minuut.
Sanz passt de bal met de wreef. Enciso bereikt de bal nog maar net als eerste. Enciso geeft de bal voor. Vilaboa Casales rent richting de bal. Vilaboa Casales haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Parrado speelt de bal door. Padilla speelt de bal door. Agredo met een sublieme pass. Vilaboa Casales is nu in balbezit. Vilaboa Casales schiet op doel. Ruiz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colhicho F.C. 36%, Heneozergva 64%.
Colhicho F.C. - Heneozergva 2:0

49e minuut.
Tsai-Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanz verovert de bal door een tackle van achteren. Sanz geeft een lange en hoge pass. Vilaboa Casales rent richting de bal. Vilaboa Casales draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Vilaboa Casales rent richting de bal. Vilaboa Casales geeft de bal voor. Vecchioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdzik onderschept slim de pass. Majdzik draait met de bal, schiet en ... Ruiz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Majdzik onderschept slim de pass. Majdzik geeft een lange en hoge pass. Vilaboa Casales is nu in balbezit. Vilaboa Casales draait met de bal, schiet en ... Ruiz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colhicho F.C. - Heneozergva 3:0

61e minuut.
Gallego geeft een hoge lob. Sanz is nu in balbezit. Sanz passt de bal in één keer door. Vilaboa Casales is nu in balbezit. Vilaboa Casales schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colhicho F.C. - Heneozergva 4:0

71e minuut.
Toomoja controleert de bal met de borst. Izquierdo onderschept slim de pass. Izquierdo met een sublieme pass. Tsai-Hung bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsai-Hung draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Suesca bereikt de bal nog maar net als eerste. García Tinchi onderschept slim de pass. García Tinchi probeert naar een medespeler te passen. Majdzik rent richting de bal. Majdzik haalt uit met een fantastische trap. Ruiz bokst de bal weg.

77e minuut.
Sanz geeft een lange en hoge pass. Natouri kan de bal niet met de borst controleren. Mitrana is nu in balbezit. Mitrana geeft een lange en hoge pass. Vilaboa Casales springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Padilla geeft de bal voor. Majdzik kopt de bal weg. Vilaboa Casales bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilaboa Casales schiet op doel. Ruiz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colhicho F.C. - Heneozergva 5:0

88e minuut.
Ruiz speelt de bal door. Wisutratsami kopt de bal weg. Izquierdo probeert naar een medespeler te passen. Tsai-Hung rent richting de bal. Tsai-Hung haalt uit met een fantastische trap. Canchila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colhicho F.C. 34%, Heneozergva 66%.
Colhicho F.C. - Heneozergva 5:0