Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-11 01:29
  • Competitiewedstrijd: Anillos
  • Stadion: La Canasta
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4855
Colhicho F.C. RMSUAR
JJPS-04 Tactiek New Formation
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
22 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 35.5
excellent Schieten weak
adequate Passen weak
average Verdedigen weak


2e minuut.
García Tinchi probeert naar een medespeler te passen. Escobar is nu in balbezit. Escobar passt de bal met de wreef. Vilaboa Casales bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilaboa Casales haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Colhicho F.C. - RMSUAR 1:0

5e minuut.
Mitrana geeft de bal voor. Vilaboa Casales is nu in balbezit. Vilaboa Casales draait met de bal, schiet en ... Dedé probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Colhicho F.C. - RMSUAR 2:0

9e minuut.
Mitrana met een snelle inworp. Majdzik heeft problemen om de bal te vangen. Majdzik passt de bal zonder na te denken. Vilaboa Casales rent richting de bal. Vilaboa Casales draait met de bal, schiet en ... Misiewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Parrado rent richting de bal. Parrado passt de bal met de wreef. Daar is Iriarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vilaboa Casales onderschept slim de pass. Vilaboa Casales draait met de bal, schiet en ... Misiewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vilaboa Casales bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilaboa Casales schiet op doel. Misiewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Colhicho F.C. - RMSUAR 3:0

33e minuut.
Vilaboa Casales bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilaboa Casales geeft een hoge lob. Mitrana rent richting de bal. Mitrana schiet op doel. Misiewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colhicho F.C. - RMSUAR 4:0

35e minuut.
Vilaboa Casales rent richting de bal. Negreiros verovert de bal door een tackle van achteren. Negreiros geeft de bal voor. Gamba rent richting de bal. Gamba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Majdzik passt de bal zonder na te denken. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadena rent richting de bal. Escobar verovert de bal door een tackle van achteren. Escobar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colhicho F.C. 36%, RMSUAR 64%.
Colhicho F.C. - RMSUAR 4:0

57e minuut.
Mitrana neemt de hoekschop. Klungelig pakt Cadena de bal. García Tinchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilaboa Casales rent richting de bal. Vilaboa Casales draait met de bal, schiet en ... Misiewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Iriarte passt de bal in één keer door. Monzón is nu in balbezit. Escobar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Escobar krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Monzón probeert de bal aan de voet te houden. Escobar is nu in balbezit. Escobar geeft een lange en hoge pass. Majdzik rent richting de bal. Majdzik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Tibasosa speelt de bal door. Daar is Briceño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majdzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdzik schiet op doel. Misiewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Colhicho F.C. - RMSUAR 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colhicho F.C. 39%, RMSUAR 61%.
Colhicho F.C. - RMSUAR 5:0