Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fazerg Sports Heneozergva
Fdo 4-3-3 Def Tactiek 4-3-1-2
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
16 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45 gemiddelde waardering 39.3
uitstekend Schieten redelijk
matig Passen goed
matig Verdedigen redelijk


1e minuut.
Singeorzan met de inworp. Natouri rent richting de bal. Natouri passt de bal in één keer door. Izquierdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Izquierdo schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Tobón bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivashenka rent richting de bal. Ivashenka passt de bal met de wreef. Erten is nu in balbezit. Erten schiet op doel. Ruiz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazerg Sports - Heneozergva 1:0

16e minuut.
Jurado kopt de bal weg. Singeorzan is nu in balbezit. Singeorzan passt de bal zonder na te denken. Izquierdo is nu in balbezit. Izquierdo schiet op doel. Shin-Wa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Domínguez rent richting de bal. Dal Porto verovert de bal door een tackle van achteren. Rymaszewski is nu in balbezit. Singeorzan verovert de bal door een tackle van achteren. Singeorzan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Suesca rent richting de bal. Sandecki verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Singeorzan zijn tegenspeler op de grond. Singeorzan krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Deptuch met een sublieme pass. Erten bereikt de bal nog maar net als eerste. Erten passt de bal zonder na te denken. Ivashenka is nu in balbezit. Ivashenka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Ivashenka geeft een lange en hoge pass. Daar is Enciso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sandecki rent richting de bal. Erten is nu in balbezit. Erten draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fazerg Sports 54%, Heneozergva 46%.
Fazerg Sports - Heneozergva 1:0

46e minuut.
Huertas komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Singeorzan speelt de bal door. Erten rent richting de bal. Erten probeert naar een medespeler te passen. Sandecki is nu in balbezit. Sandecki haalt uit met een fantastische trap. Ruiz bokst de bal weg.

52e minuut.
Ivashenka passt de bal met de wreef. Vecchioni is nu in balbezit. Sandecki verovert de bal door een tackle van achteren. Erten is nu in balbezit. Erten draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazerg Sports - Heneozergva 2:0

57e minuut.
Sandecki rent richting de bal. Sandecki geeft een lange en hoge pass. Erten is nu in balbezit. Ivashenka is nu in balbezit. Ivashenka haalt uit met een fantastische trap. Ruiz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Singeorzan is nu in balbezit. Jurado begaat een overtreding. Singeorzan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Singeorzan komt bij de bal en schiet. Huertas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazerg Sports - Heneozergva 2:1

72e minuut.
Enciso geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sandecki met een snelle inworp. Erten bereikt de bal nog maar net als eerste. Erten haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Ivashenka onderschept slim de pass. Ivashenka geeft de bal voor. Klungelig pakt Suesca de bal. Sandecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazerg Sports - Heneozergva 3:1

78e minuut.
Vecchioni geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sandecki met de inworp. Rymaszewski is nu in balbezit. Rymaszewski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Erten rent richting de bal. Erten schiet op doel. Ruiz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazerg Sports - Heneozergva 4:1

87e minuut.
Izquierdo is nu in balbezit. Śmieszek verovert de bal door een tackle van achteren. Śmieszek geeft de bal voor. Ivashenka rent richting de bal. Ivashenka draait met de bal, schiet en ... Ruiz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Vecchioni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erten is nu in balbezit. Erten draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fazerg Sports - Heneozergva 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fazerg Sports 55%, Heneozergva 45%.
Fazerg Sports - Heneozergva 5:1