Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Racing Roeland Cemac boys
Belgium 1 Tactiek CEMAC 9
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 50
adequate Schieten good
adequate Passen solid
adequate Verdedigen solid


3e minuut.
Van Impe geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Van Dorp met de inworp. Parmentier geeft een lange en hoge pass. Haerbos krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Flowner neemt de hoekschop. Peels geeft de bal voor. Parmentier heeft problemen om de bal te vangen. Parmentier draait met de bal, schiet en ... Bisschop probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Vermaelen geeft de bal voor. Flowner bereikt de bal nog maar net als eerste. Flowner geeft de bal voor. Haerbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Haerbos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Haerbos rent richting de bal. Peels is nu in balbezit. Haerbos is nu in balbezit. Haerbos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Cemac boys 0:1

12e minuut.
Lenaers is nu in balbezit. Lenaers passt de bal in één keer door. Boddin is nu in balbezit. Boddin draait met de bal, schiet en ... Ernst probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Van de Vyver met een sublieme pass. Luzac bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzac met een sublieme pass. Haerbos is nu in balbezit. Haerbos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Flowner geeft een hoge lob. Bisschop probeert naar een medespeler te passen. Flowner probeert naar een medespeler te passen. Peels rent richting de bal. Peels schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Van Dorp bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Dorp geeft de bal voor. Luzac is nu in balbezit. Luzac schiet op doel. Bisschop probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Crabeels trapt de bal weg van het doel. Flowner kopt de bal weg. Klungelig pakt Peels de bal. Haerbos rent richting de bal. Haerbos haalt uit met een fantastische trap. Bisschop verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Luzac rent richting de bal. Luzac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Cemac boys 0:2

26e minuut.
Flowner bereikt de bal nog maar net als eerste. Flowner passt de bal met de wreef. Duneau is nu in balbezit. Haerbos is nu in balbezit. Haerbos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Flowner met een snelle inworp. Peels is nu in balbezit. Peels geeft de bal voor. Haerbos maakt een snoekduik en kopt de bal. Bisschop probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Cemac boys 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Roeland 71%, Cemac boys 29%.
Racing Roeland - Cemac boys 0:3

52e minuut.
Flowner rent richting de bal. Flowner geeft een hoge lob. Merckx heeft problemen om de bal te vangen. Luzac rent richting de bal. Luzac draait met de bal, schiet en ... Bisschop probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
D`Hooghe kopt de bal weg. Peels speelt de bal door. Haerbos is nu in balbezit. Haerbos haalt uit met een fantastische trap. Bisschop maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Cemac boys 0:4

58e minuut.
Vermaelen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vermaelen geeft de bal voor. Boddin rent richting de bal. Boddin probeert naar een medespeler te passen. De Clerck rent richting de bal. Paal! De Clerck rent richting de bal. De Clerck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Cemac boys 1:4

61e minuut.
Verstraeten kopt de bal weg. Flowner bereikt de bal nog maar net als eerste. Flowner geeft een hoge lob. Peels rent richting de bal. Peels schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Van Dorp rent richting de bal. Dupain onderschept slim de pass. Dupain geeft een hoge lob. De Clerck rent richting de bal. De Clerck draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Parmentier verovert de bal door een tackle van achteren. Parmentier geeft een lange en hoge pass. Haerbos rent richting de bal. Haerbos schiet op doel. Bisschop probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Cemac boys 1:5

84e minuut.
Van Dorp rent richting de bal. Boddin verovert de bal door een tackle van achteren. Vermaelen bereikt de bal nog maar net als eerste. De Clerck rent richting de bal. De Clerck haalt uit met een fantastische trap. Ernst kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Buttiens is nu in balbezit. Buttiens schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Haerbos is nu in balbezit. Smaele maakt een afschuwelijke overtreding. Haerbos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Van Dorp neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Luzac probeert de bal aan de voet te houden. Parmentier rent richting de bal. Parmentier geeft de bal voor. Bisschop verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Haerbos rent richting de bal. Haerbos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - Cemac boys 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Roeland 55%, Cemac boys 45%.
Racing Roeland - Cemac boys 1:6