Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Resistance Ie Moaje
verdomme 5 Tactiek jos
57% Balbezit 43%
4% Spel op eigen helft 96%
57 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.7 gemiddelde waardering 25.5
good Schieten weak
solid Passen weak
good Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
De Corte speelt de bal door. Bożan rent richting de bal. Bożan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Resistance - Ie Moaje 1:0

3e minuut.
Lefevre is nu in balbezit. Van Paemel onderschept slim de pass. Evrard probeert naar een medespeler te passen. De Corte bereikt de bal nog maar net als eerste. De Corte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Resistance - Ie Moaje 2:0

6e minuut.
Yürekli bereikt de bal nog maar net als eerste. Yürekli passt de bal met de wreef. De Corte rent richting de bal. De Corte draait met de bal, schiet en ... Keppens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Resistance - Ie Moaje 3:0

7e minuut.
De Corte bereikt de bal nog maar net als eerste. De Corte passt de bal zonder na te denken. Bożan rent richting de bal. Bożan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Resistance - Ie Moaje 4:0

8e minuut.
Evrard rent richting de bal. Bożan is nu in balbezit. Bożan passt de bal in één keer door. Daar is De Corte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Corte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Resistance - Ie Moaje 5:0

11e minuut.
Motten met de inworp. Evrard probeert naar een medespeler te passen. De Corte rent richting de bal. De Corte schiet op doel. Keppens maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Tveten probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Motten geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bożan rent richting de bal. Bożan draait met de bal, schiet en ... Keppens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Sioncke geeft een lange en hoge pass. Yürekli controleert de bal met de borst. Yürekli passt de bal met de wreef. De Corte is nu in balbezit. De Corte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Resistance - Ie Moaje 6:0

15e minuut.
Motten met een snelle inworp. Evrard met een sublieme pass. De Corte rent richting de bal. De Corte schiet op doel. Keppens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Resistance - Ie Moaje 7:0

17e minuut.
Tveten rent richting de bal. Tveten passt de bal met de wreef. Bożan probeert naar een medespeler te passen. De Corte heeft problemen om de bal te vangen. De Corte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Evrard bereikt de bal nog maar net als eerste. Evrard speelt de bal door. De Corte is nu in balbezit. De Corte draait met de bal, schiet en ... Keppens probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Motten bereikt de bal nog maar net als eerste. Motten probeert naar een medespeler te passen. Bożan met een sublieme pass. De Corte is nu in balbezit. De Corte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Resistance - Ie Moaje 8:0

21e minuut.
Klungelig pakt Lefevre de bal. Bożan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożan speelt de bal door. De Corte bereikt de bal nog maar net als eerste. De Corte haalt uit met een fantastische trap. Keppens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bożan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Resistance - Ie Moaje 9:0

23e minuut.
Evrard probeert de bal aan de voet te houden. Bundervoet is nu in balbezit. Bundervoet passt de bal in één keer door. De Corte rent richting de bal. De Corte schiet op doel. Keppens bokst de bal weg. Klungelig pakt Bożan de bal. Bożan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Resistance - Ie Moaje 10:0

25e minuut.
Motten bereikt de bal nog maar net als eerste. Motten speelt de bal door. Yürekli speelt de bal door. De Corte bereikt de bal nog maar net als eerste. De Corte schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Yürekli rent richting de bal. Yürekli speelt de bal door. Daar is Bożan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bożan draait met de bal, schiet en ... Keppens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Resistance - Ie Moaje 11:0

31e minuut.
Motten passt de bal met de wreef. Evrard is nu in balbezit. Evrard met een sublieme pass. De Corte is nu in balbezit. De Corte haalt uit met een fantastische trap. Keppens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Daar is Pasture, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yürekli speelt de bal door. De Corte rent richting de bal. De Corte haalt uit met een fantastische trap. Keppens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Resistance - Ie Moaje 12:0

34e minuut.
Bundervoet passt de bal met de wreef. Molka bereikt de bal nog maar net als eerste. Molka met een sublieme pass. Evrard bereikt de bal nog maar net als eerste. Evrard probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Motten met de inworp. Evrard met een sublieme pass. Keppens werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De Corte rent richting de bal. De Corte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Resistance - Ie Moaje 13:0

40e minuut.
Evrard probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bundervoet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bundervoet probeert naar een medespeler te passen. De Corte rent richting de bal. De Corte schiet op doel. Keppens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Evrard bereikt de bal nog maar net als eerste. Evrard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Resistance - Ie Moaje 14:0

45e minuut.
Van Schuerbeek bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Schuerbeek geeft een hoge lob. Molka speelt de bal door. Bundervoet is nu in balbezit. Bundervoet speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Resistance 2%, Ie Moaje 98%.
The Resistance - Ie Moaje 14:0

47e minuut.
Evrard bereikt de bal nog maar net als eerste. Evrard probeert naar een medespeler te passen. De Corte is nu in balbezit. De Corte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Keppens trapt de bal weg van het doel. Bożan rent richting de bal. Bożan probeert naar een medespeler te passen. De Corte heeft problemen om de bal te vangen. De Corte haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bundervoet zal de hoekschop nemen. Daar is Evrard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Evrard haalt uit met een fantastische trap. Keppens werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. De Corte heeft problemen om de bal te vangen. Bożan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Keppens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De Corte bereikt de bal nog maar net als eerste. Keppens probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Motten de bal. Motten schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Motten zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Evrard bereikt de bal nog maar net als eerste. Evrard passt de bal zonder na te denken. Bożan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De Corte rent richting de bal. De Corte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Resistance - Ie Moaje 15:0

52e minuut.
Evrard bereikt de bal nog maar net als eerste. Evrard met een sublieme pass. Bożan rent richting de bal. Bożan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Bundervoet met een sublieme pass. Blontrock is nu in balbezit. Evrard probeert naar een medespeler te passen. De Corte rent richting de bal. De Corte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Resistance - Ie Moaje 16:0

58e minuut.
Daar is Lefevre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bożan rent richting de bal. Bożan met een sublieme pass. De Corte rent richting de bal. De Corte haalt uit met een fantastische trap. Keppens bokst de bal weg. Evrard bereikt de bal nog maar net als eerste. Evrard schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Bundervoet rent richting de bal. Bundervoet speelt de bal door. Bożan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Resistance - Ie Moaje 17:0

65e minuut.
Motten onderschept slim de pass. Motten geeft een lange en hoge pass. De Corte rent richting de bal. De Corte schiet op doel. Keppens werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Van Schuerbeek heeft problemen om de bal te vangen. Bożan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Molka kopt de bal weg. Evrard probeert naar een medespeler te passen. Yürekli probeert naar een medespeler te passen. De Corte rent richting de bal. De Corte haalt uit met een fantastische trap. Keppens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De Corte is nu in balbezit. De Corte schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
The Resistance - Ie Moaje 18:0

74e minuut.
Mignolet bereikt de bal nog maar net als eerste. Mignolet geeft een lange en hoge pass. Bundervoet probeert naar een medespeler te passen. Bożan is nu in balbezit. Bożan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Resistance - Ie Moaje 19:0

77e minuut.
Van Den Hende rent richting de bal. Van Den Hende geeft de bal voor. Motten met een sublieme pass. Bożan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożan schiet op doel. Keppens bokst de bal weg.

78e minuut.
Yürekli met een sublieme pass. Daar is De Corte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Evrard met een sublieme pass. Bożan heeft problemen om de bal te vangen. Bożan haalt uit met een fantastische trap. Keppens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Resistance - Ie Moaje 20:0

80e minuut.
Bożan passt de bal zonder na te denken. Bundervoet speelt de bal door. De Corte is nu in balbezit. De Corte schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bożan probeert naar een medespeler te passen. De Corte heeft problemen om de bal te vangen. De Corte draait met de bal, schiet en ... Keppens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Motten met een sublieme pass. Bundervoet rent richting de bal. Bundervoet passt de bal zonder na te denken. De Corte rent richting de bal. De Corte schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Lefevre is nu in balbezit. Motten onderschept slim de pass. Motten geeft een lange en hoge pass. De Corte is nu in balbezit. De Corte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Resistance - Ie Moaje 21:0

89e minuut.
Blontrock speelt de bal door. Van Paemel met een sublieme pass. Bożan rent richting de bal. Bożan haalt uit met een fantastische trap. Keppens probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
The Resistance - Ie Moaje 22:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Resistance 5%, Ie Moaje 95%.
The Resistance - Ie Moaje 22:0