Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ie Moaje Cemac boys
jos Tactiek CEMAC 9
52% Balbezit 48%
92% Spel op eigen helft 8%
0 Doelpogingen 60
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 44
zwak Schieten goed
zwak Passen solide
waardeloos Verdedigen matig


1e minuut.
de Vylder rent richting de bal. de Vylder geeft een lange en hoge pass. Haerbos is nu in balbezit. Haerbos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Cemac boys 0:1

3e minuut.
Daar is Haerbos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haerbos probeert naar een medespeler te passen. Parmentier met een sublieme pass. Peels bereikt de bal nog maar net als eerste. Peels schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Luzac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luzac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Cemac boys 0:2

4e minuut.
Parmentier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lambert met een sublieme pass. Parmentier geeft een hoge lob. Haerbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Haerbos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Cemac boys 0:3

5e minuut.
Sioncke is nu in balbezit. Sioncke geeft de bal voor. Flowner kopt de bal weg. Klungelig pakt Haerbos de bal. Haerbos draait met de bal, schiet en ... Keppens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Luzac rent richting de bal. Luzac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Cemac boys 0:4

7e minuut.
Barbosa passt de bal zonder na te denken. Sioncke bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Parmentier geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Flowner krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Keppens trapt de bal weg. Inworp. Parmentier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peels rent richting de bal. Peels schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Flowner de bal. Haerbos is nu in balbezit. Haerbos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Cemac boys 0:5

9e minuut.
Vermaelen is nu in balbezit. Flowner bereikt de bal nog maar net als eerste. Flowner speelt de bal door. Peels rent richting de bal. Peels probeert naar een medespeler te passen. Keppens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Haerbos is nu in balbezit. Haerbos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Cemac boys 0:6

11e minuut.
Parmentier bereikt de bal nog maar net als eerste. Parmentier speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Lefevre de bal onder controle te krijgen. Haerbos rent richting de bal. Haerbos schiet op doel. Keppens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Luzac is nu in balbezit. Luzac draait met de bal, schiet en ... Paal!

13e minuut.
Sioncke geeft de bal voor. Van Dorp probeert naar een medespeler te passen. Haerbos rent richting de bal. Haerbos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Cemac boys 0:7

14e minuut.
Parmentier passt de bal met de wreef. Vermaelen heeft problemen om de bal te vangen. Verstraeten met een sublieme pass. Haerbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Haerbos schiet op doel. Keppens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Flowner geeft een hoge lob. Keppens bokst de bal weg. Haerbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Haerbos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Cemac boys 0:8

16e minuut.
Luzac geeft een hoge lob. Haerbos is nu in balbezit. Haerbos passt de bal met de wreef. Peels rent richting de bal. Peels draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Peels rent richting de bal. Haerbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Peels bereikt de bal nog maar net als eerste. Haerbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Haerbos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Luzac passt de bal met de wreef. Van Dorp rent richting de bal. Van Dorp passt de bal met de wreef. Haerbos is nu in balbezit. Haerbos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Cemac boys 0:9

21e minuut.
Lambert met een sublieme pass. Van Dorp speelt de bal door. Haerbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Haerbos schiet op doel. Keppens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Cemac boys 0:10

22e minuut.
Luzac onderschept slim de pass. Luzac passt de bal zonder na te denken. Flowner probeert naar een medespeler te passen. Haerbos is nu in balbezit. Haerbos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Cemac boys 0:11

25e minuut.
Sioncke geeft de bal voor. Mignolet probeert de bal aan de voet te houden. Van Dorp kopt de bal weg. Flowner rent richting de bal. Flowner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Lefevre is nu in balbezit. Parmentier met een sublieme pass. Peels met een sublieme pass. Haerbos is nu in balbezit. Haerbos draait met de bal, schiet en ... Keppens bokst de bal weg. Haerbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Haerbos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Cemac boys 0:12

28e minuut.
Van Dorp met een sublieme pass. Flowner met een sublieme pass. Luzac bereikt de bal nog maar net als eerste. Luzac schiet op doel. Keppens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Cemac boys 0:13

30e minuut.
Van Dorp passt de bal in één keer door. Flowner bereikt de bal nog maar net als eerste. Flowner probeert naar een medespeler te passen. Luzac is nu in balbezit. Luzac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Cemac boys 0:14

32e minuut.
Van Dorp rent richting de bal. Van Dorp passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Peels de bal. Haerbos is nu in balbezit. Haerbos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Cemac boys 0:15

35e minuut.
Parmentier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van Dorp met een sublieme pass. Luzac rent richting de bal. Luzac draait met de bal, schiet en ... Keppens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Cemac boys 0:16

37e minuut.
Van Dorp is nu in balbezit. Van Dorp passt de bal met de wreef. Haerbos is nu in balbezit. Haerbos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Cemac boys 0:17

40e minuut.
Parmentier probeert naar een medespeler te passen. Flowner rent richting de bal. Flowner passt de bal zonder na te denken. Haerbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Haerbos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Cemac boys 0:18

42e minuut.
Van Dorp met een sublieme pass. Vermaelen is nu in balbezit. Vermaelen met een sublieme pass. Luzac is nu in balbezit. Luzac haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Peels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peels schiet op doel. Keppens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Luzac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haerbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Haerbos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Cemac boys 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ie Moaje 91%, Cemac boys 9%.
Ie Moaje - Cemac boys 0:19

46e minuut.
Peels speelt de bal door. Haerbos rent richting de bal. Haerbos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Peels bereikt de bal nog maar net als eerste. Peels met een sublieme pass. Haerbos is nu in balbezit. Haerbos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Cemac boys 0:20

47e minuut.
Inworp. Parmentier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lambert is nu in balbezit. Luzac verovert de bal door een tackle van achteren. Luzac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Cemac boys 0:21

49e minuut.
Parmentier probeert naar een medespeler te passen. D`Hooghe is nu in balbezit. Flowner speelt de bal door. Haerbos heeft problemen om de bal te vangen. Haerbos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Cemac boys 0:22

52e minuut.
Parmentier passt de bal zonder na te denken. Flowner rent richting de bal. Flowner probeert naar een medespeler te passen. Daar is Luzac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luzac geeft een lange en hoge pass. Keppens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Van Dorp rent richting de bal. Van Dorp passt de bal zonder na te denken. Peels is nu in balbezit. Peels haalt uit met een fantastische trap. Keppens probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Peels bereikt de bal nog maar net als eerste. Peels passt de bal met de wreef. Haerbos is nu in balbezit. Haerbos schiet op doel. Keppens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Cemac boys 0:23

57e minuut.
Inworp. Parmentier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peels geeft de bal voor. Haerbos rent richting de bal. Haerbos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Luzac passt de bal in één keer door. Van Dorp kan de bal niet met de borst controleren. Van Dorp geeft een lange en hoge pass. Haerbos maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Cemac boys 0:24

60e minuut.
Lefevre is nu in balbezit. Van Dorp met een sublieme pass. Daar is Haerbos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haerbos schiet op doel. Keppens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Cemac boys 0:25

61e minuut.
Lefevre is nu in balbezit. Parmentier probeert naar een medespeler te passen. Flowner met een sublieme pass. Daar is Haerbos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haerbos draait met de bal, schiet en ... Keppens bokst de bal weg. Haerbos rent richting de bal. Haerbos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Klungelig pakt D`Hooghe de bal. de Vylder bereikt de bal nog maar net als eerste. de Vylder speelt de bal door. Haerbos is nu in balbezit. Haerbos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Luzac speelt de bal door. Flowner bereikt de bal nog maar net als eerste. Flowner probeert naar een medespeler te passen. Haerbos rent richting de bal. Haerbos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Cemac boys 0:26

68e minuut.
Daar is Flowner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flowner met een sublieme pass. Luzac rent richting de bal. Luzac draait met de bal, schiet en ... Keppens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Cemac boys 0:27

70e minuut.
Klungelig pakt Verstraeten de bal. Van Dorp rent richting de bal. Van Dorp passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Haerbos de bal. Haerbos haalt uit met een fantastische trap. Keppens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Peels rent richting de bal. Peels haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Cemac boys 0:28

75e minuut.
Sioncke passt de bal met de wreef. Peels rent richting de bal. Parmentier verovert de bal door een tackle van achteren. Parmentier geeft de bal voor. Haerbos krijgt zijn hoofd ertegen. Keppens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Haerbos rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Cemac boys 0:29

76e minuut.
Van Schuerbeek rent richting de bal. Van Schuerbeek geeft de bal voor. de Vylder met een sublieme pass. Haerbos is nu in balbezit. Haerbos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Cemac boys 0:30

79e minuut.
Verstraeten is nu in balbezit. Verstraeten passt de bal in één keer door. Haerbos rent richting de bal. Haerbos haalt uit met een fantastische trap. Keppens werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Peels bereikt de bal nog maar net als eerste. Peels draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Cemac boys 0:31

84e minuut.
Lambert bereikt de bal nog maar net als eerste. Peels onderschept slim de pass. Peels passt de bal met de wreef. Luzac rent richting de bal. Luzac draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Klungelig pakt Haerbos de bal. Flowner speelt de bal door. Peels bereikt de bal nog maar net als eerste. Peels schiet op doel. Keppens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Cemac boys 0:32

87e minuut.
Van Dorp probeert naar een medespeler te passen. de Vylder rent richting de bal. de Vylder probeert naar een medespeler te passen. Daar is Haerbos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haerbos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Peels rent richting de bal. Luzac bereikt de bal nog maar net als eerste. Peels bereikt de bal nog maar net als eerste. Peels draait met de bal, schiet en ... Keppens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Cemac boys 0:33

90e minuut.
Sioncke is nu in balbezit. Sioncke geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Luzac de bal onder controle te krijgen. Van Dorp bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Dorp passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Cemac boys 0:34

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ie Moaje 94%, Cemac boys 6%.
Ie Moaje - Cemac boys 0:34