Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Resistance Racing Roeland
verdomme 5 Tactiek Belgium 1
59% Balbezit 41%
33% Spel op eigen helft 67%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
45.9 gemiddelde waardering 38.8
good Schieten adequate
good Passen adequate
solid Verdedigen average


15e minuut.
Blontrock rent richting de bal. Boddin onderschept slim de pass. Pasture is nu in balbezit. Boddin is nu in balbezit. Boddin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Evrard probeert naar een medespeler te passen. Motten bereikt de bal nog maar net als eerste. Motten geeft de bal voor. Bożan rent richting de bal. Bożan schiet op doel. Bisschop probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bożan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożan draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
The Resistance - Racing Roeland 1:0

35e minuut.
Van Paemel probeert naar een medespeler te passen. Bundervoet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bundervoet probeert naar een medespeler te passen. De Corte bereikt de bal nog maar net als eerste. De Corte haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Evrard geeft de bal voor. Daar is Lenaers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bożan rent richting de bal. Bożan haalt uit met een fantastische trap. Bisschop maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Evrard is nu in balbezit. Evrard passt de bal in één keer door. Yürekli speelt de bal door. Bundervoet is nu in balbezit. Bundervoet passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Evrard bereikt de bal nog maar net als eerste. Evrard passt de bal met de wreef. De Corte rent richting de bal. De Corte haalt uit met een fantastische trap. Bisschop maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Resistance 32%, Racing Roeland 68%.
The Resistance - Racing Roeland 1:0

48e minuut.
Yürekli speelt de bal door. Evrard bereikt de bal nog maar net als eerste. Evrard passt de bal zonder na te denken. De Corte rent richting de bal. De Corte haalt uit met een fantastische trap. Bisschop kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bundervoet met een snelle inworp. Evrard geeft een hoge lob. Motten rent richting de bal. Motten geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Duneau rent richting de bal. Yürekli met een sublieme pass. Klungelig pakt De Corte de bal. Evrard rent richting de bal. Evrard haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Motten probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lenaers de bal. Evrard rent richting de bal. Bożan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Bundervoet speelt de bal door. Lenaers is nu in balbezit. Lenaers geeft een lange en hoge pass. De Clerck is nu in balbezit. De Clerck schiet op doel. Callens bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Resistance 34%, Racing Roeland 66%.
The Resistance - Racing Roeland 1:0