Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Racing Roeland The Resistance
Belgium 1 Tactiek verdomme 5
54% Balbezit 46%
26% Spel op eigen helft 74%
25 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 3
62.4 gemiddelde waardering 47.5
uitmuntend Schieten goed
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen solide


4e minuut.
Dupain probeert naar een medespeler te passen. Philipsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Philipsen passt de bal met de wreef. Foriers bereikt de bal nog maar net als eerste. Foriers haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Philipsen speelt de bal door. Boddin bereikt de bal nog maar net als eerste. Boddin passt de bal met de wreef. Foriers bereikt de bal nog maar net als eerste. Foriers haalt uit met een fantastische trap. Callens bokst de bal weg. Klungelig pakt Filardo de bal. Filardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - The Resistance 1:0

22e minuut.
Foriers kopt de bal weg. Daar is Pasture, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boddin bereikt de bal nog maar net als eerste. Boddin geeft een hoge lob. Filardo krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Boddin kopt de bal weg. Foriers bereikt de bal nog maar net als eerste. Boddin is nu in balbezit. Foriers is nu in balbezit. Foriers draait met de bal, schiet en ... Callens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Boddin bereikt de bal nog maar net als eerste. Boddin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Cools onderschept slim de pass. Daar is Cools, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cools geeft een lange en hoge pass. Foriers springt en kopt de bal. Callens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - The Resistance 2:0

30e minuut.
Motten speelt de bal door. Bożan rent richting de bal. Bożan passt de bal met de wreef. Daar is De Corte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Corte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Dupain is nu in balbezit. Dupain geeft een hoge lob. Bundervoet is nu in balbezit. Boddin onderschept slim de pass. Boddin geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Foriers is nu in balbezit. Foriers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - The Resistance 3:0

38e minuut.
Boddin speelt de bal door. Foriers rent richting de bal. Van Paemel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Foriers is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Foriers neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crabeels komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Bossche rent richting de bal. Bossche passt de bal met de wreef. Philipsen met een sublieme pass. Daar is Foriers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foriers draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - The Resistance 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Roeland 31%, The Resistance 69%.
Racing Roeland - The Resistance 4:0

48e minuut.
Daar is Foriers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foriers passt de bal zonder na te denken. Boddin bereikt de bal nog maar net als eerste. Boddin haalt uit met een fantastische trap. Callens probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Buitenspel voor Foriers. Goede buitenspelval van de verdediging. Van Paemel maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cools geeft de bal voor. Foriers bereikt de bal nog maar net als eerste. Foriers schiet op doel. Callens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Dupain rent richting de bal. Dupain probeert naar een medespeler te passen. Foriers bereikt de bal nog maar net als eerste. Foriers draait met de bal, schiet en ... Callens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - The Resistance 5:0

57e minuut.
Bundervoet speelt de bal door. Bożan bereikt de bal nog maar net als eerste. Evrard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożan rent richting de bal. Bożan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Cools kopt de bal weg. Philipsen geeft een hoge lob. Foriers kopt de bal weg. Boddin is nu in balbezit. Boddin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Simpelaere passt de bal in één keer door. Philipsen met een sublieme pass. Filardo rent richting de bal. Filardo haalt uit met een fantastische trap. Callens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - The Resistance 6:0

75e minuut.
Yürekli rent richting de bal. Dupain verovert de bal door een tackle van achteren. Dupain probeert naar een medespeler te passen. Foriers bereikt de bal nog maar net als eerste. Foriers haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Dupain kopt de bal weg. Blontrock is nu in balbezit. Foriers verovert de bal door een tackle van achteren. Foriers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - The Resistance 7:0

81e minuut.
Pasture bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasture geeft een lange en hoge pass. Philipsen is nu in balbezit. Philipsen geeft een hoge lob. Foriers geeft een lange en hoge pass. Callens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Filardo heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Racing Roeland - The Resistance 8:0

86e minuut.
Van Paemel geeft een lange en hoge pass. Cools heeft problemen om de bal te vangen. Buitenspel voor Bożan. Goede buitenspelval van de verdediging. Gysbrecht neemt vlug de vrije trap. Filardo kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Cools geeft een hoge lob. Boddin kopt de bal weg. Foriers speelt de bal door. Filardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Filardo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Callens trapt de bal weg van het doel. Dupain kopt de bal weg. Foriers bereikt de bal nog maar net als eerste. Foriers schiet op doel. Callens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Racing Roeland 21%, The Resistance 79%.
Racing Roeland - The Resistance 8:0