Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ie Moaje Racing Roeland
jos Tactiek Belgium 1
48% Balbezit 52%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 48
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.4 gemiddelde waardering 43.3
zwak Schieten zeer goed
zwak Passen goed
waardeloos Verdedigen solide


1e minuut.
Klungelig pakt Lefevre de bal. Boddin verovert de bal door een tackle van achteren. Boddin passt de bal zonder na te denken. Filardo is nu in balbezit. Filardo haalt uit met een fantastische trap. Keppens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De Clerck rent richting de bal. De Clerck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Racing Roeland 0:1

3e minuut.
Daar is Tveten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boddin is nu in balbezit. Boddin passt de bal zonder na te denken. Filardo rent richting de bal. Filardo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Filardo is nu in balbezit. Filardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Racing Roeland 0:2

5e minuut.
Crabeels speelt de bal door. Filardo bereikt de bal nog maar net als eerste. De Clerck bereikt de bal nog maar net als eerste. De Clerck draait met de bal, schiet en ... Keppens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Racing Roeland 0:3

7e minuut.
Tveten is nu in balbezit. Buttiens verovert de bal door een tackle van achteren. Buttiens passt de bal met de wreef. Filardo heeft problemen om de bal te vangen. Filardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Racing Roeland 0:4

8e minuut.
Smaele met een sublieme pass. De Clerck is nu in balbezit. De Clerck probeert naar een medespeler te passen. Boddin rent richting de bal. Boddin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Racing Roeland 0:5

9e minuut.
Keppens probeert naar een medespeler te passen. Boddin probeert naar een medespeler te passen. Filardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Filardo passt de bal zonder na te denken. Boddin geeft de bal voor. Keppens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De Clerck rent richting de bal. De Clerck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Racing Roeland 0:6

12e minuut.
De Clerck is nu in balbezit. De Clerck met een sublieme pass. Klungelig pakt Filardo de bal. Filardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Racing Roeland 0:7

13e minuut.
Boddin verovert de bal door een tackle van achteren. Boddin speelt de bal door. Daar is Filardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filardo draait met de bal, schiet en ... Keppens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Racing Roeland 0:8

14e minuut.
Boddin passt de bal in één keer door. Crabeels rent richting de bal. Crabeels probeert naar een medespeler te passen. De Clerck rent richting de bal. De Clerck draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Crabeels is nu in balbezit. Crabeels probeert naar een medespeler te passen. Daar is Filardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filardo draait met de bal, schiet en ... Keppens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Racing Roeland 0:9

20e minuut.
Van Impe is nu in balbezit. Van Impe speelt de bal door. Buttiens speelt de bal door. De Clerck rent richting de bal. De Clerck schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Merckx is nu in balbezit. Merckx passt de bal met de wreef. Boddin rent richting de bal. Boddin haalt uit met een fantastische trap. Keppens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Racing Roeland 0:10

23e minuut.
Tveten passt de bal met de wreef. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Buttiens geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Filardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Filardo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Smaele met een sublieme pass. Cools bereikt de bal nog maar net als eerste. Cools met een sublieme pass. Filardo heeft problemen om de bal te vangen. Filardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Racing Roeland 0:11

26e minuut.
Van Schuerbeek geeft de bal voor. Van Impe kan de bal niet met de borst controleren. Van Impe probeert naar een medespeler te passen. Cools heeft problemen om de bal te vangen. Cools speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Smaele is nu in balbezit. Smaele probeert naar een medespeler te passen. Boddin rent richting de bal. Boddin haalt uit met een fantastische trap. Keppens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Buttiens probeert de bal aan de voet te houden. De Clerck is nu in balbezit. Filardo rent richting de bal. Filardo draait met de bal, schiet en ... Keppens werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Racing Roeland 0:12

35e minuut.
De Clerck rent richting de bal. Boddin met een sublieme pass. De Clerck heeft problemen om de bal te vangen. Filardo rent richting de bal. Filardo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Crabeels is nu in balbezit. Crabeels probeert naar een medespeler te passen. Filardo rent richting de bal. Filardo haalt uit met een fantastische trap. Keppens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Racing Roeland 0:13

38e minuut.
Boddin verovert de bal door een tackle van achteren. Boddin probeert naar een medespeler te passen. De Clerck bereikt de bal nog maar net als eerste. De Clerck draait met de bal, schiet en ... Keppens probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Racing Roeland 0:14

42e minuut.
Smaele heeft problemen om de bal te vangen. Smaele passt de bal in één keer door. Crabeels speelt de bal door. Boddin is nu in balbezit. Boddin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Racing Roeland 0:15

44e minuut.
Buttiens met een snelle inworp. Smaele bereikt de bal nog maar net als eerste. Smaele geeft een lange en hoge pass. Filardo is nu in balbezit. Filardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Racing Roeland 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ie Moaje 90%, Racing Roeland 10%.
Ie Moaje - Racing Roeland 0:16

50e minuut.
Van Impe probeert naar een medespeler te passen. Tveten bereikt de bal nog maar net als eerste. Buttiens met een sublieme pass. Filardo is nu in balbezit. Filardo haalt uit met een fantastische trap. Keppens verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Racing Roeland 0:17

51e minuut.
Van Den Hende is nu in balbezit. Van Den Hende passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boddin met een snelle inworp. Buttiens met een sublieme pass. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De Clerck bereikt de bal nog maar net als eerste. De Clerck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Racing Roeland 0:18

54e minuut.
Sioncke geeft een hoge lob. Smaele kopt de bal weg. Filardo probeert de bal met de borst te controleren. Filardo draait met de bal, schiet en ... Keppens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Racing Roeland 0:19

56e minuut.
Boddin met een snelle inworp. Buttiens geeft de bal voor. Filardo is nu in balbezit. Filardo draait met de bal, schiet en ... Keppens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Racing Roeland 0:20

60e minuut.
Van Impe heeft problemen om de bal te vangen. Van Impe speelt de bal door. Filardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Filardo haalt uit met een fantastische trap. Keppens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Racing Roeland 0:21

62e minuut.
Boddin is nu in balbezit. Boddin geeft een lange en hoge pass. De Clerck is nu in balbezit. De Clerck schiet op doel. Keppens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Barragán rent richting de bal. Boddin onderschept slim de pass. Boddin geeft een lange en hoge pass. Filardo rent richting de bal. Filardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Racing Roeland 0:22

65e minuut.
Boddin met een sublieme pass. Crabeels rent richting de bal. Crabeels probeert naar een medespeler te passen. Filardo is nu in balbezit. Filardo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De Clerck rent richting de bal. De Clerck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Racing Roeland 0:23

71e minuut.
Lefevre met de inworp. Boddin speelt de bal door. Buttiens speelt de bal door. Filardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Filardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Racing Roeland 0:24

73e minuut.
Sioncke geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Filardo de bal onder controle te krijgen. De Clerck rent richting de bal. De Clerck haalt uit met een fantastische trap. Keppens werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

74e minuut.
Filardo speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Keppens met een snelle inworp. Daar is Filardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Racing Roeland 0:25

76e minuut.
Peels rent richting de bal. Boddin onderschept slim de pass. Boddin geeft een hoge lob. Filardo rent richting de bal. Filardo draait met de bal, schiet en ... Keppens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Boddin rent richting de bal. Boddin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Keppens trapt de bal weg van het doel. Peels heeft problemen om de bal te vangen. Boddin geeft een lange en hoge pass. Filardo is nu in balbezit. Filardo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Boddin speelt de bal door. Daar is Buttiens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buttiens met een sublieme pass. De Clerck rent richting de bal. De Clerck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Racing Roeland 0:26

81e minuut.
Smaele is nu in balbezit. Smaele passt de bal zonder na te denken. Cools probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt De Clerck de bal. De Clerck haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De Clerck heeft problemen om de bal te vangen. De Clerck schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Racing Roeland 0:27

83e minuut.
Boddin verovert de bal door een tackle van achteren. Boddin geeft een lange en hoge pass. Filardo rent richting de bal. Filardo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Boddin rent richting de bal. Boddin passt de bal met de wreef. Filardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Filardo draait met de bal, schiet en ... Keppens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Racing Roeland 0:28

86e minuut.
Buttiens met de inworp. Smaele rent richting de bal. Smaele speelt de bal door. Daar is Filardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Racing Roeland 0:29

87e minuut.
Buttiens rent richting de bal. Buttiens speelt de bal door. Crabeels is nu in balbezit. Crabeels geeft de bal voor. Boddin maakt een snoekduik en kopt de bal. Keppens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De Clerck is nu in balbezit. De Clerck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Racing Roeland 0:30

89e minuut.
Peels bereikt de bal nog maar net als eerste. Boddin verovert de bal door een tackle van achteren. Boddin passt de bal in één keer door. Filardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Filardo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Racing Roeland 0:31

90e minuut.
Sioncke rent richting de bal. Sioncke geeft een lange en hoge pass. Filardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Filardo schiet op doel. Keppens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ie Moaje - Racing Roeland 0:32

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ie Moaje 91%, Racing Roeland 9%.
Ie Moaje - Racing Roeland 0:32