Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC REAL PI theentersandman
Five ala pura 2 Tactiek 3vs3
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.2 gemiddelde waardering 60.2
very good Schieten excellent
very good Passen very good
excellent Verdedigen good


2e minuut.
Subev heeft problemen om de bal te vangen. Subev speelt de bal door. Borboa heeft problemen om de bal te vangen. Borboa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Cocichin rent richting de bal. Cocichin geeft een lange en hoge pass. Dobek is nu in balbezit. Dobek schiet op doel. Peladeiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC REAL PI - theentersandman 0:1

7e minuut.
Ezrain Shamsuddin met een sublieme pass. Borboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fozzati tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fozzati krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Borboa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. De Miniccio komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Kwieciński speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, De Miniccio zal de hoekschop nemen. Ezrain Shamsuddin rent richting de bal. Ezrain Shamsuddin schiet op doel. Paal! Varabauskas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Inworp. De Miniccio met de inworp. Ezrain Shamsuddin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobek rent richting de bal. Dobek draait met de bal, schiet en ... Peladeiro bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC REAL PI 44%, theentersandman 56%.
FC REAL PI - theentersandman 0:1

46e minuut.
De Miniccio springt en kopt de bal. Varabauskas met een sublieme pass. Dobek is nu in balbezit. Dobek schiet op doel. Peladeiro probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Ezrain Shamsuddin met een sublieme pass. Natti is nu in balbezit. Chişcă verovert de bal door een tackle van achteren. Chişcă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Atamańczuk onderschept slim de pass. Atamańczuk passt de bal in één keer door. Patyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Patyi schiet op doel. Varabauskas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC REAL PI - theentersandman 1:1

71e minuut.
Natti is nu in balbezit. Natti speelt de bal door. Patyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Patyi haalt uit met een fantastische trap. Varabauskas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Véliz komt het veld opgelopen. Vuohikangas komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Daar is Skopljak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Patyi probeert naar een medespeler te passen. Atamańczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Atamańczuk schiet op doel. Varabauskas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Patyi rent richting de bal. Patyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC REAL PI - theentersandman 2:1

80e minuut.
Subev bereikt de bal nog maar net als eerste. Subev met een sublieme pass. Patyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Patyi haalt uit met een fantastische trap. Varabauskas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC REAL PI - theentersandman 3:1

87e minuut.
Ezrain Shamsuddin passt de bal in één keer door. Kwieciński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Patyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Patyi draait met de bal, schiet en ... Varabauskas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC REAL PI - theentersandman 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC REAL PI 30%, theentersandman 70%.
FC REAL PI - theentersandman 4:1