Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-26 19:19
  • Competitiewedstrijd: SANDYCUP
  • Stadion: GeorgeBest Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3553
GeorgeBest A-Pulp
portiere1 Tactiek CCNew2.2_off
50% Balbezit 50%
98% Spel op eigen helft 2%
0 Doelpogingen 48
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.1 gemiddelde waardering 57.6
matig Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
solide Verdedigen goed


2e minuut.
Istenes probeert de bal met de borst te controleren. Istenes met een sublieme pass. Səmədli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Coral bereikt de bal nog maar net als eerste. Coral haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Baso met een sublieme pass. Stelzer is nu in balbezit. Stelzer draait met de bal, schiet en ... Coral probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Flora bereikt de bal nog maar net als eerste. Flora speelt de bal door. Riccardo geeft de bal voor. Coral rent richting de bal. Coral haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GeorgeBest - A-Pulp 0:1

7e minuut.
Goulios is nu in balbezit. Goulios passt de bal zonder na te denken. Coral is nu in balbezit. Coral draait met de bal, schiet en ... Delgado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GeorgeBest - A-Pulp 0:2

10e minuut.
Inworp. Páez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Stelzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stelzer speelt de bal door. Səmədli met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Stelzer passt de bal in één keer door. Səmədli met een sublieme pass. Coral is nu in balbezit. Coral draait met de bal, schiet en ... Delgado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GeorgeBest - A-Pulp 0:3

16e minuut.
Basiakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Coral onderschept slim de pass. Páez probeert naar een medespeler te passen. Səmədli bereikt de bal nog maar net als eerste. Səmədli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Səmədli met de inworp. Stelzer geeft de bal voor. Coral is nu in balbezit. Coral draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Səmədli rent richting de bal. Səmədli passt de bal zonder na te denken. Stelzer is nu in balbezit. Stelzer schiet op doel. Delgado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GeorgeBest - A-Pulp 0:4

22e minuut.
Stelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Páez rent richting de bal. Páez geeft een hoge lob. Coral springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GeorgeBest - A-Pulp 0:5

24e minuut.
Stelzer passt de bal met de wreef. Riccardo speelt de bal door. Coral bereikt de bal nog maar net als eerste. Coral schiet op doel. Delgado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GeorgeBest - A-Pulp 0:6

27e minuut.
Səmədli is nu in balbezit. Səmədli passt de bal in één keer door. Baso geeft de bal voor. Coral krijgt zijn hoofd ertegen. Delgado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GeorgeBest - A-Pulp 0:7

31e minuut.
Pszczoła rent richting de bal. Pszczoła geeft een lange en hoge pass. Coral rent richting de bal. Coral schiet op doel. Delgado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GeorgeBest - A-Pulp 0:8

33e minuut.
Klungelig pakt Páez de bal. Stelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Páez bereikt de bal nog maar net als eerste. Páez passt de bal met de wreef. Coral bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Səmədli met een snelle inworp. Stelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelzer geeft een hoge lob. Coral rent richting de bal. Coral haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Klungelig pakt Riccardo de bal. Riccardo met een sublieme pass. Coral rent richting de bal. Coral haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GeorgeBest - A-Pulp 0:9

39e minuut.
Goulios probeert naar een medespeler te passen. Bergo heeft problemen om de bal te vangen. Coral verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Coral de bal. Coral draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Inworp. Səmədli met de inworp. Stelzer geeft de bal voor. Coral bereikt de bal nog maar net als eerste. Coral schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Páez speelt de bal door. Daar is Coral, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baso rent richting de bal. Baso geeft een hoge lob. Coral maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Səmədli rent richting de bal. Səmədli geeft een lange en hoge pass. Daar is Stelzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stelzer haalt uit met een fantastische trap. Delgado maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GeorgeBest 99%, A-Pulp 1%.
GeorgeBest - A-Pulp 0:9

48e minuut.
Stelzer geeft de bal voor. Bergo rent richting de bal. Coral verovert de bal door een tackle van achteren. Coral schiet op doel. Delgado probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Baso geeft een lange en hoge pass. Coral maakt een snoekduik en kopt de bal. Delgado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stelzer is nu in balbezit. Stelzer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GeorgeBest - A-Pulp 0:10

49e minuut.
Istenes met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baso met een snelle inworp. Stelzer rent richting de bal. Stelzer geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Delgado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GeorgeBest - A-Pulp 0:11

50e minuut.
Basiakos rent richting de bal. Coral onderschept slim de pass. Coral passt de bal zonder na te denken. Gray geeft een hoge lob. Stelzer maakt een snoekduik en kopt de bal. Delgado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Baso onderschept slim de pass. Baso geeft een lange en hoge pass. Bergo heeft problemen om de bal te vangen. Coral bereikt de bal nog maar net als eerste. Coral draait met de bal, schiet en ... Delgado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Pszczoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pszczoła passt de bal zonder na te denken. Səmədli geeft een hoge lob. Coral maakt een snoekduik en kopt de bal. Delgado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Baso probeert naar een medespeler te passen. Stelzer heeft problemen om de bal te vangen. Goulios rent richting de bal. Stelzer onderschept slim de pass. Stelzer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Səmədli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stelzer speelt de bal door. Pszczoła probeert naar een medespeler te passen. Coral rent richting de bal. Coral schiet op doel. Delgado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Inworp. Səmədli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Páez geeft de bal voor. Coral maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Flora passt de bal in één keer door. Baso probeert naar een medespeler te passen. Páez geeft een hoge lob. Coral bereikt de bal nog maar net als eerste. Coral schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GeorgeBest - A-Pulp 0:12

70e minuut.
Stelzer passt de bal zonder na te denken. Hauff bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauff geeft de bal voor. Coral krijgt zijn hoofd ertegen. Delgado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GeorgeBest - A-Pulp 0:13

74e minuut.
Stelzer geeft de bal voor. Goulios heeft problemen om de bal te vangen. Páez geeft een lange en hoge pass. Coral is nu in balbezit. Coral draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Páez met een snelle inworp. Stelzer rent richting de bal. Stelzer geeft de bal voor. Coral rent richting de bal. Coral schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Balus heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Səmədli met een snelle inworp. Stelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelzer geeft de bal voor. Paal! Delgado bokst de bal weg. Coral is nu in balbezit. Coral schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GeorgeBest - A-Pulp 0:14

80e minuut.
Inworp. Pszczoła met een snelle inworp. Stelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Páez is nu in balbezit. Páez geeft een lange en hoge pass. Delgado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Páez bereikt de bal nog maar net als eerste. Páez geeft de bal voor. Coral bereikt de bal nog maar net als eerste. Coral draait met de bal, schiet en ... Delgado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GeorgeBest - A-Pulp 0:15

83e minuut.
Stelzer is nu in balbezit. Stelzer schiet op doel. Facchinetti probeert de bal aan de voet te houden. Coral bereikt de bal nog maar net als eerste. Coral haalt uit met een fantastische trap. Delgado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Stelzer rent richting de bal. Stelzer geeft een lange en hoge pass. Coral bereikt de bal nog maar net als eerste. Coral haalt uit met een fantastische trap. Delgado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GeorgeBest - A-Pulp 0:16

86e minuut.
Delgado rent richting de bal. Delgado geeft een lange en hoge pass. Páez kopt de bal weg. Coral bereikt de bal nog maar net als eerste. Coral draait met de bal, schiet en ... Delgado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Stelzer de bal. Stelzer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GeorgeBest - A-Pulp 0:17

88e minuut.
Səmədli met een sublieme pass. Flora probeert naar een medespeler te passen. Coral rent richting de bal. Coral haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GeorgeBest - A-Pulp 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GeorgeBest 97%, A-Pulp 3%.
GeorgeBest - A-Pulp 0:18