Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Socialisma Teamo FC REAL PI
come al campino Tactiek antinfo 3
39% Balbezit 61%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.8 gemiddelde waardering 49.7
good Schieten adequate
solid Passen very good
weak Verdedigen outstanding


1e minuut.
Paccagnella met een sublieme pass. Inworp. Alba met de inworp. Córdoba is nu in balbezit. Córdoba haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Klungelig pakt Subev de bal. Buchla is nu in balbezit. Buchla passt de bal met de wreef. Paccagnella rent richting de bal. Paccagnella schiet op doel. Thái Hòa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Ezrain Shamsuddin verovert de bal door een tackle van achteren. Ezrain Shamsuddin geeft een lange en hoge pass. Paccagnella is nu in balbezit. Paccagnella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Socialisma Teamo - FC REAL PI 0:1

12e minuut.
De Miniccio met een sublieme pass. Subev rent richting de bal. Subev speelt de bal door. Paccagnella rent richting de bal. Paccagnella schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Subev onderschept slim de pass. Subev met een sublieme pass. Paccagnella rent richting de bal. Paccagnella haalt uit met een fantastische trap. Thái Hòa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Ezrain Shamsuddin geeft een lange en hoge pass. Coulon kan de bal niet met de borst controleren. Coulon passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Paccagnella de bal. Paccagnella haalt uit met een fantastische trap. Thái Hòa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Subev bereikt de bal nog maar net als eerste. Subev probeert naar een medespeler te passen. Paccagnella rent richting de bal. Paccagnella schiet op doel. Thái Hòa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Cianciosi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Córdoba met de inworp. Alba rent richting de bal. Alba haalt uit met een fantastische trap. Atamańczuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Coulon is nu in balbezit. Coulon passt de bal zonder na te denken. Paccagnella is nu in balbezit. Paccagnella schiet op doel. Thái Hòa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Socialisma Teamo - FC REAL PI 0:2

33e minuut.
Inworp. Bernal met de inworp. Alba is nu in balbezit. Paccagnella verovert de bal door een tackle van achteren. Paccagnella draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Iacobucci geeft een hoge lob. Inworp. Córdoba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alba bereikt de bal nog maar net als eerste. Alba haalt uit met een fantastische trap. Atamańczuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ezrain Shamsuddin is nu in balbezit. Ezrain Shamsuddin geeft een hoge lob. Coulon bereikt de bal nog maar net als eerste. Coulon draait met de bal, schiet en ... Thái Hòa probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Socialisma Teamo - FC REAL PI 0:3

42e minuut.
Alba is nu in balbezit. Subev onderschept slim de pass. Subev probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Paccagnella de bal. Paccagnella schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Socialisma Teamo 51%, FC REAL PI 49%.
Socialisma Teamo - FC REAL PI 0:3

46e minuut.
Ezrain Shamsuddin geeft een hoge lob. Coulon met een sublieme pass. Paccagnella heeft problemen om de bal te vangen. Paccagnella draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Thái Hòa met een harde bal richting middenveld. Daar is Ezrain Shamsuddin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Córdoba bereikt de bal nog maar net als eerste. Córdoba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Doeltrap. Thái Hòa met een harde bal richting middenveld. Córdoba kopt de bal weg. Paccagnella rent richting de bal. Paccagnella draait met de bal, schiet en ... Thái Hòa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paccagnella bereikt de bal nog maar net als eerste. Paccagnella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Socialisma Teamo - FC REAL PI 0:4

62e minuut.
Ezrain Shamsuddin rent richting de bal. Chiquillo verovert de bal door een tackle van achteren. Buchla is nu in balbezit. Chiquillo verovert de bal door een tackle van achteren. Chiquillo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Baragatti passt de bal met de wreef. Subev is nu in balbezit. Subev probeert naar een medespeler te passen. Paccagnella rent richting de bal. Paccagnella haalt uit met een fantastische trap. Thái Hòa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Ezrain Shamsuddin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezrain Shamsuddin met een sublieme pass. Paccagnella is nu in balbezit. Paccagnella haalt uit met een fantastische trap. Thái Hòa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Socialisma Teamo - FC REAL PI 0:5

72e minuut.
Ezrain Shamsuddin speelt de bal door. Subev probeert naar een medespeler te passen. Paccagnella is nu in balbezit. Paccagnella schiet op doel. Thái Hòa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Paccagnella is nu in balbezit. Paccagnella haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Socialisma Teamo - FC REAL PI 0:6

76e minuut.
Cianciosi geeft een hoge lob. Ezrain Shamsuddin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezrain Shamsuddin speelt de bal door. Paccagnella bereikt de bal nog maar net als eerste. Paccagnella draait met de bal, schiet en ... Thái Hòa bokst de bal weg. Paccagnella rent richting de bal. Paccagnella schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Ezrain Shamsuddin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezrain Shamsuddin met een sublieme pass. Paccagnella rent richting de bal. Paccagnella draait met de bal, schiet en ... Thái Hòa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Socialisma Teamo - FC REAL PI 0:7

81e minuut.
Córdoba kopt de bal weg. Alba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paccagnella rent richting de bal. Paccagnella haalt uit met een fantastische trap. Thái Hòa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Socialisma Teamo - FC REAL PI 0:8

85e minuut.
Subev onderschept slim de pass. Córdoba probeert naar een medespeler te passen. Paccagnella is nu in balbezit. Paccagnella haalt uit met een fantastische trap. Thái Hòa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Socialisma Teamo - FC REAL PI 0:9

90e minuut.
Córdoba kopt de bal weg. Alba rent richting de bal. Paccagnella verovert de bal door een tackle van achteren. Paccagnella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Socialisma Teamo - FC REAL PI 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Socialisma Teamo 59%, FC REAL PI 41%.
Socialisma Teamo - FC REAL PI 0:10