Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-10 19:16
  • Competitiewedstrijd: SANDYCUP
  • Stadion: A-Pulp Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 3594
A-Pulp Salentina F.C.
UnDosTres Tactiek 2v2
61% Balbezit 39%
48% Spel op eigen helft 52%
16 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.3 gemiddelde waardering 45.9
solide Schieten goed
solide Passen matig
matig Verdedigen redelijk


5e minuut.
Gangas speelt de bal door. Sciarra rent richting de bal. Sciarra geeft een lange en hoge pass. Stelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelzer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Flora passt de bal zonder na te denken. Stelzer heeft problemen om de bal te vangen. Goater bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelzer verovert de bal door een tackle van achteren. Stelzer haalt uit met een fantastische trap. Pikul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gromek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A-Pulp - Salentina F.C. 1:0

21e minuut.
Baso is nu in balbezit. Gromek is nu in balbezit. Toksözlü tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gromek raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

39e minuut.
Stelzer met een sublieme pass. Gromek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gressier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromek verovert de bal door een tackle van achteren. Gromek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Stelzer rent richting de bal. Klungelig pakt Stelzer de bal. Gromek is nu in balbezit. Gromek schiet op doel. Pikul werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A-Pulp 47%, Salentina F.C. 53%.
A-Pulp - Salentina F.C. 1:0

56e minuut.
Stelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sciarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelzer onderschept slim de pass. Gromek is nu in balbezit. Gromek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Bartolo rent richting de bal. Bartolo schiet op doel. Na een snelle pass probeert Goater de bal onder controle te krijgen. Gromek is nu in balbezit. Gromek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Klungelig pakt Stelzer de bal. Gressier is nu in balbezit. Stelzer maakt een afschuwelijke overtreding. Stelzer krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Sciarra is nu in balbezit. Gromek onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Appello. Appello krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Goater is nu in balbezit. Goater passt de bal met de wreef. Bartolo is nu in balbezit. Gressier verovert de bal door een tackle van achteren. Gressier haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. de la Cruz probeert naar een medespeler te passen. Gromek rent richting de bal. Gromek draait met de bal, schiet en ... Pikul bokst de bal weg.

79e minuut.
Baso probeert naar een medespeler te passen. Stelzer rent richting de bal. Daar is Stelzer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gromek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A-Pulp - Salentina F.C. 2:0

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gromek met de inworp. Stelzer probeert de bal met de borst te controleren. Gromek rent richting de bal. Gromek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A-Pulp 49%, Salentina F.C. 51%.
A-Pulp - Salentina F.C. 2:0