Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
theentersandman GeorgeBest
3vs3 Tactiek portiere1
62% Balbezit 38%
39% Spel op eigen helft 61%
23 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.2 gemiddelde waardering 47.5
good Schieten adequate
very good Passen adequate
good Verdedigen solid


18e minuut.
Kwieciński draait met de bal, schiet en ... De bal rolt over de achterlijn. Delgado trapt de bal weg. Basiakos heeft problemen om de bal te vangen. Basiakos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Didonna bereikt de bal nog maar net als eerste. Didonna met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dobek neemt de hoekschop. Kwieciński maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Delgado trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dobek met een snelle inworp. Kwieciński heeft problemen om de bal te vangen. Kwieciński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: theentersandman 37%, GeorgeBest 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
theentersandman - GeorgeBest 0:0

47e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dobek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bergo probeert de bal met de borst te controleren. Kwieciński is nu in balbezit. Kwieciński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Dobek met de inworp. Kwieciński is nu in balbezit. Kwieciński haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Goulios de bal onder controle te krijgen. Delgado probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Klungelig pakt Pinga de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dobek met de inworp. Kwieciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwieciński schiet op doel. Delgado bokst de bal weg.

70e minuut.
Kwieciński geeft een lange en hoge pass. Didonna heeft problemen om de bal te vangen. Dobek met een sublieme pass. Klungelig pakt Kwieciński de bal. Kwieciński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Klungelig pakt Kwieciński de bal. Kwieciński haalt uit met een fantastische trap. Goulios speelt de bal door. Basiakos is nu in balbezit. Basiakos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Guadalupe passt de bal in één keer door. Inworp. Dobek met de inworp. Kwieciński heeft problemen om de bal te vangen. Kwieciński schiet op doel. Delgado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Kwieciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwieciński schiet op doel. Goulios probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dobek neemt de hoekschop. Delgado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: theentersandman 41%, GeorgeBest 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
theentersandman - GeorgeBest 0:0