Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC REAL PI Salentina F.C.
antinfo 3 Tactiek 2v2
56% Balbezit 44%
30% Spel op eigen helft 70%
37 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.8 gemiddelde waardering 42.4
incredible Schieten good
excellent Passen weak
very good Verdedigen average


2e minuut.
Plăvoi is nu in balbezit. Plăvoi speelt de bal door. Klungelig pakt Patyi de bal. Patyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC REAL PI - Salentina F.C. 1:0

3e minuut.
Goater is nu in balbezit. Goater met een sublieme pass. Toksözlü rent richting de bal. Patyi is nu in balbezit. Patyi haalt uit met een fantastische trap. Pikul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Ezrain Shamsuddin met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gressier met de inworp. Patyi rent richting de bal. Patyi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Ezrain Shamsuddin passt de bal met de wreef. Plăvoi is nu in balbezit. Plăvoi probeert naar een medespeler te passen. Patyi is nu in balbezit. Patyi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Borboa is nu in balbezit. Subev rent richting de bal. Borboa speelt de bal door. Patyi is nu in balbezit. Patyi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Goater, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patyi is nu in balbezit. Patyi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC REAL PI - Salentina F.C. 2:0

23e minuut.
Patyi met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gressier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Patyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Patyi draait met de bal, schiet en ... Pikul verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Goater is nu in balbezit. Goater geeft een lange en hoge pass. Ezrain Shamsuddin kopt de bal weg. Patyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Patyi draait met de bal, schiet en ... Pikul verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Patyi is nu in balbezit. Patyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC REAL PI - Salentina F.C. 3:0

29e minuut.
Plăvoi speelt de bal door. Subev probeert naar een medespeler te passen. Patyi is nu in balbezit. Patyi schiet op doel. Pikul probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Patyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Patyi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC REAL PI - Salentina F.C. 4:0

33e minuut.
Patyi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ezrain Shamsuddin probeert de bal met de borst te controleren. Ezrain Shamsuddin met een sublieme pass. Patyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Patyi schiet op doel. Paal! Pikul verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pikul speelt de bal door. Ezrain Shamsuddin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gressier onderschept slim de pass. Gressier haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Görbicz probeert naar een medespeler te passen. Patyi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Goater. Patyi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Patyi komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC REAL PI - Salentina F.C. 5:0

37e minuut.
Gressier probeert naar een medespeler te passen. Goater rent richting de bal. Goater passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Subev kan de bal niet met de borst controleren. Inworp. Gressier met de inworp. Patyi rent richting de bal. Patyi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC REAL PI - Salentina F.C. 6:0

43e minuut.
Plăvoi met een sublieme pass. Klungelig pakt Subev de bal. Subev probeert naar een medespeler te passen. Daar is Patyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patyi haalt uit met een fantastische trap. Pikul verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC REAL PI 30%, Salentina F.C. 70%.
FC REAL PI - Salentina F.C. 6:0

46e minuut.
Atamańczuk komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Ezrain Shamsuddin met een sublieme pass. Subev rent richting de bal. Subev speelt de bal door. Patyi rent richting de bal. Patyi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Gressier bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezrain Shamsuddin verovert de bal door een tackle van achteren. Ezrain Shamsuddin met een sublieme pass. Patyi rent richting de bal. Patyi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Gressier is nu in balbezit. Plăvoi begaat een overtreding. Gressier is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gressier zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Patyi is nu in balbezit. Patyi schiet op doel. Pikul maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC REAL PI - Salentina F.C. 7:0

60e minuut.
Gressier met de inworp. Buchla met een sublieme pass. Kozibrádek met een sublieme pass. Patyi is nu in balbezit. Patyi schiet op doel. Pikul verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Patyi rent richting de bal. Patyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC REAL PI - Salentina F.C. 8:0

63e minuut.
Gressier met de inworp. Patyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Goater bereikt de bal nog maar net als eerste. Patyi onderschept slim de pass. Patyi draait met de bal, schiet en ... Pikul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Patyi rent richting de bal. Patyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC REAL PI - Salentina F.C. 9:0

65e minuut.
Toksözlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezrain Shamsuddin onderschept slim de pass. Ezrain Shamsuddin probeert naar een medespeler te passen. Patyi heeft problemen om de bal te vangen. Patyi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Gangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Valerio rent richting de bal. Patyi onderschept slim de pass. Patyi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Goater de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Plăvoi rent richting de bal. Plăvoi speelt de bal door. Patyi rent richting de bal. Patyi schiet op doel. Pikul maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC REAL PI - Salentina F.C. 10:0

72e minuut.
Ezrain Shamsuddin probeert naar een medespeler te passen. Plăvoi is nu in balbezit. Plăvoi passt de bal in één keer door. Patyi is nu in balbezit. Patyi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Ezrain Shamsuddin geeft een hoge lob. Subev rent richting de bal. Subev probeert naar een medespeler te passen. Patyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Patyi draait met de bal, schiet en ... Pikul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Patyi speelt de bal door. Subev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Borboa probeert naar een medespeler te passen. Patyi is nu in balbezit. Patyi schiet op doel. Pikul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Patyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Patyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC REAL PI - Salentina F.C. 11:0

85e minuut.
Subev met een sublieme pass. Cavacini speelt de bal door. Buchla probeert naar een medespeler te passen. Patyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Patyi schiet op doel. Pikul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Patyi rent richting de bal. Patyi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC REAL PI - Salentina F.C. 12:0

87e minuut.
Pikul geeft een lange en hoge pass. Ezrain Shamsuddin rent richting de bal. Ezrain Shamsuddin passt de bal in één keer door. Daar is Patyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patyi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC REAL PI 29%, Salentina F.C. 71%.
FC REAL PI - Salentina F.C. 12:0