Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-24 19:17
  • Competitiewedstrijd: SANDYCUP
  • Stadion: A-Pulp Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 6628
A-Pulp FC REAL PI
UnDosTres Tactiek antinfo 3
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.8 gemiddelde waardering 66.3
redelijk Schieten uitmuntend
solide Passen uitstekend
redelijk Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Rodríguez Harana geeft een lange en hoge pass. Patyi kopt de bal weg. Patyi controleert de bal met de borst. Patyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A-Pulp - FC REAL PI 0:1

7e minuut.
Ezrain Shamsuddin rent richting de bal. Stelzer onderschept slim de pass. Klungelig pakt Stelzer de bal. Stelzer haalt uit met een fantastische trap. Görbicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
A-Pulp - FC REAL PI 1:1

10e minuut.
Rodríguez Harana rent richting de bal. Rodríguez Harana passt de bal met de wreef. Patyi rent richting de bal. Patyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A-Pulp - FC REAL PI 1:2

18e minuut.
Ezrain Shamsuddin rent richting de bal. Ezrain Shamsuddin geeft de bal voor. Patyi heeft problemen om de bal te vangen. Patyi haalt uit met een fantastische trap. Dugalija maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Rodríguez Harana rent richting de bal. Rodríguez Harana passt de bal in één keer door. Patyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Patyi draait met de bal, schiet en ... Dugalija werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A-Pulp - FC REAL PI 1:3

28e minuut.
Ezrain Shamsuddin is nu in balbezit. Ezrain Shamsuddin speelt de bal door. Rodríguez Harana heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez Harana geeft een lange en hoge pass. Patyi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Cavacini heeft problemen om de bal te vangen. Cavacini met een sublieme pass. Kozibrádek is nu in balbezit. Kozibrádek probeert naar een medespeler te passen. Patyi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
A-Pulp - FC REAL PI 1:4

38e minuut.
Gromek met een snelle inworp. Rodríguez Harana bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Harana geeft een hoge lob. Patyi is nu in balbezit. Patyi haalt uit met een fantastische trap. Dugalija bokst de bal weg. Patyi is nu in balbezit. Patyi schiet op doel. Dugalija probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A-Pulp - FC REAL PI 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A-Pulp 54%, FC REAL PI 46%.
A-Pulp - FC REAL PI 1:5

46e minuut.
Atamańczuk komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Ezrain Shamsuddin verovert de bal door een tackle van achteren. Ezrain Shamsuddin passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Patyi de bal. Patyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A-Pulp - FC REAL PI 1:6

66e minuut.
Rodríguez Harana rent richting de bal. Rodríguez Harana probeert naar een medespeler te passen. Patyi heeft problemen om de bal te vangen. Patyi schiet op doel. Dugalija maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Gromek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rodríguez Harana bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Harana passt de bal met de wreef. Patyi is nu in balbezit. Patyi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Stelzer heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ezrain Shamsuddin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Patyi probeert de bal met de borst te controleren. Patyi draait met de bal, schiet en ... Dugalija probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
A-Pulp - FC REAL PI 1:7

76e minuut.
Ezrain Shamsuddin met een sublieme pass. Borboa speelt de bal door. Patyi is nu in balbezit. Patyi draait met de bal, schiet en ... Dugalija werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A-Pulp - FC REAL PI 1:8

78e minuut.
Cavacini geeft een lange en hoge pass. Ezrain Shamsuddin kopt de bal weg. Patyi rent richting de bal. Patyi haalt uit met een fantastische trap. Dugalija werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
A-Pulp - FC REAL PI 1:9

82e minuut.
Tassistro is nu in balbezit. Ezrain Shamsuddin verovert de bal door een tackle van achteren. Ezrain Shamsuddin geeft de bal voor. Patyi rent richting de bal. Patyi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Flora geeft de bal voor. Plăvoi kopt de bal weg. Klungelig pakt Ezrain Shamsuddin de bal. Gromek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A-Pulp 61%, FC REAL PI 39%.
A-Pulp - FC REAL PI 1:9