Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Salentina F.C. theentersandman
2v2 Tactiek 3vs3
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 60.3
good Schieten very good
average Passen solid
adequate Verdedigen good


14e minuut.
Salati geeft de bal voor. Goater probeert naar een medespeler te passen. Dobek rent richting de bal. Dobek haalt uit met een fantastische trap. Pikul probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Kwieciński probeert naar een medespeler te passen. Dobek is nu in balbezit. Dobek draait met de bal, schiet en ... Pikul werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Goater de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Gressier rent richting de bal. Kwieciński onderschept slim de pass. Kwieciński met een sublieme pass. Dobek rent richting de bal. Dobek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Gressier verovert de bal door een tackle van achteren. Gressier passt de bal met de wreef. Toksözlü is nu in balbezit. Toksözlü haalt uit met een fantastische trap. Varabauskas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Salentina F.C. - theentersandman 1:0

34e minuut.
Toksözlü met een sublieme pass. Gangas controleert de bal met de borst. Gangas geeft een hoge lob. Gressier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gressier draait met de bal, schiet en ... Varabauskas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Gressier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goater bereikt de bal nog maar net als eerste. Goater passt de bal zonder na te denken. Dobek is nu in balbezit. Dobek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gressier met een snelle inworp. Goater met een sublieme pass. Sciarra speelt de bal door. Pikul probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Salentina F.C. - theentersandman 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salentina F.C. 58%, theentersandman 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Salentina F.C. - theentersandman 1:1

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gressier met een snelle inworp. Dobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gressier verovert de bal door een tackle van achteren. Gressier draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Kwieciński rent richting de bal. Kwieciński passt de bal zonder na te denken. Daar is Dobek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobek schiet op doel. Goater probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Salentina F.C. - theentersandman 1:2

70e minuut.
Kwieciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwieciński geeft de bal voor. Dobek rent richting de bal. Dobek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Salentina F.C. - theentersandman 1:3

85e minuut.
Chişcă rent richting de bal. Gressier onderschept slim de pass. Bucşaru begaat een overtreding. Bucşaru krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salentina F.C. 52%, theentersandman 48%.
Salentina F.C. - theentersandman 1:3