Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cafeteros FC Agues FC
Normal Tactiek DEF
49% Balbezit 51%
25% Spel op eigen helft 75%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 43.8
good Schieten average
weak Passen good
good Verdedigen good


24e minuut.
Figueroa probeert naar een medespeler te passen. Brion bereikt de bal nog maar net als eerste. Brion geeft de bal voor. Zlatkovskis rent richting de bal. Zlatkovskis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Zlatkovskis onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zlatkovskis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Figueroa rent richting de bal. Figueroa passt de bal zonder na te denken. Perez rent richting de bal. Perez haalt uit met een fantastische trap. Bryja probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cafeteros FC - Agues FC 1:0

42e minuut.
Dolas speelt de bal door. Klungelig pakt Solano de bal. Solano speelt de bal door. Perez rent richting de bal. Perez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cafeteros FC 22%, Agues FC 78%.
Cafeteros FC - Agues FC 1:0

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Solano met een snelle inworp. Small is nu in balbezit. Small geeft een lange en hoge pass. Perez maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Solano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatkovskis onderschept slim de pass. Met opzet legt Ponce zijn tegenspeler op de grond. Ponce krijgt een gele kaart.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bărzoi met een snelle inworp. Solano rent richting de bal. Solano geeft een hoge lob. Perez springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolívar onderschept slim de pass. Bolívar heeft problemen om de bal te vangen. Bolívar draait met de bal, schiet en ... Csősz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cafeteros FC - Agues FC 1:1

70e minuut.
Ponce verovert de bal door een tackle van achteren. Ponce geeft een hoge lob. Bryja met een sublieme pass. Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez haalt uit met een fantastische trap. Bryja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Small bereikt de bal nog maar net als eerste. Small passt de bal zonder na te denken. Solano geeft een hoge lob. Perez is nu in balbezit. Perez schiet op doel. Bryja bokst de bal weg.

90e minuut.
Dolas probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Bolívar met de inworp. Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cafeteros FC 29%, Agues FC 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cafeteros FC - Agues FC 1:1