Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-01 00:30
  • Competitiewedstrijd: Monagas Cup
  • Stadion: Aqua Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 6005
Agues FC Cafeteros FC
DEF Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
62% Spel op eigen helft 38%
16 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 38.6
excellent Schieten adequate
solid Passen weak
very good Verdedigen good


5e minuut.
Small passt de bal in één keer door. Redondo rent richting de bal. Redondo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Laya de bal. Laya draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Páez geeft de bal voor. Ponce kopt de bal weg. Laya is nu in balbezit. Laya schiet op doel. Csősz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Agues FC - Cafeteros FC 1:0

25e minuut.
Santeliz rent richting de bal. Santeliz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mézga de bal. Laya onderschept slim de pass. Laya schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Solano speelt de bal door. Inworp. Brion met een snelle inworp. Perez rent richting de bal. Perez draait met de bal, schiet en ... Aranguren bokst de bal weg. Otaiza kopt de bal weg. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya schiet op doel. Csősz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Agues FC - Cafeteros FC 2:0

35e minuut.
Perez bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Macitoğlu de bal. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Zlatkovskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatkovskis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Maldonado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Small is nu in balbezit. Small schiet op doel. Aranguren bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Agues FC - Cafeteros FC 2:1

41e minuut.
Laya rent richting de bal. Laya passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zlatkovskis de bal. Zlatkovskis haalt uit met een fantastische trap. Csősz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agues FC 66%, Cafeteros FC 34%.
Agues FC - Cafeteros FC 2:1

46e minuut.
Perez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Small de bal. Laya verovert de bal door een tackle van achteren. Laya draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Redondo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dolas bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya onderschept slim de pass. Laya draait met de bal, schiet en ... Csősz bokst de bal weg. Laya rent richting de bal. Laya draait met de bal, schiet en ... Macitoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Agues FC - Cafeteros FC 3:1

55e minuut.
Solano is nu in balbezit. Solano geeft een hoge lob. Bolívar met een sublieme pass. Laya rent richting de bal. Laya haalt uit met een fantastische trap. Csősz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Figueroa passt de bal in één keer door. Brion is nu in balbezit. Brion geeft de bal voor. Zlatkovskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatkovskis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Maldonado is nu in balbezit. Figueroa rent richting de bal. Figueroa passt de bal zonder na te denken. Laya controleert de bal met de borst. Laya draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Csősz probeert naar een medespeler te passen. Laya rent richting de bal. Ponce rent richting de bal. Laya onderschept slim de pass. Laya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Agues FC - Cafeteros FC 4:1

76e minuut.
Small speelt de bal door. Perez heeft problemen om de bal te vangen. Laya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laya schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Inworp. Bolívar met de inworp. Santeliz controleert de bal met de borst. Perez onderschept slim de pass. Perez schiet op doel. Aranguren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agues FC 57%, Cafeteros FC 43%.
Agues FC - Cafeteros FC 4:1